Zobacz pojedynczy post
stary 27-10-2008, 08:30   #3685
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

@UP
Ależ drogi RookeR'że/u (jak to odmienić? ) to jest częściowo na temat rozwiązujemy tutaj nie tylko quest SoF'a ale również inne ciekawe zagadki, sprawdzamy legendy i obalamy mity. Jestem wdzięczny Panu Zabójcy Rakiet za jego posty kojarzy mi się to z walką Batman vs Joker dzięki nachalnemu udowadnianiu swojego zdania rzuca się światło na pewne rzeczy.

Co do naszych szlachetnych Minotaurów polecam biblioteke na Wyspie Królów, znajdziesz tam prócz setek interesujących tekstów, przynajmniej 6 dotyczących ich historii i filozofii. Polecam te autorstwa Iregarn'a, Puldraks jakoś mi nie odpowiada.
Możesz też dowiedzieć się troche rozmawiając z Asrak'iem, trenerem knightów z Venore. Król Mintwallin też ma coś do powiedzenia, kilka ksiązek które tam znajdziesz rzucają światło na pewne sprawy, możesz też odwiedzić Pomarszczonego z Hellgate, mało rozmowny ale można się czegoś dowiedzieć.

@DOWN Tibexa
Za coś takiego to powinni od razu dawać bana. Kolejne dziecko neo się przypałętało. Raport.

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 27-10-2008 o 14:37.
Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem