Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PsiakoS
]
@Do Reszty
nie zamierzam się wypowiadać bo to sensi nie ma, ja będę mówić swoje a oni swoje.
|
Z tym, ze my gadamy z sensem, przedstawiamy fakty, a ty prezentujesz postawe dziecka, ktore swoje frustracje (byc moze spowodowane zyciem prywatnym, a raczej jego brakiem) stara sie wyladowac na forum, co zreszta widac w dalszej czesci twojego posta
poza tym:
Cytuj:
Ojebałeś mnie na 900k i masz czelność nazywać mnie Psem?
|
to nie on cie nazwal psem, ty sam to zrobiles
Cytuj:
WIĘCEJ SIĘ W TYM TEMACIE PATOLOGICZNYM WYPOWIADAĆ NIE ZAMIERZAM.
|
bo nie masz juz nic do powiedzenia (zreszta - od poczatku nie miales)
a ja cos dodam:
Cytuj:
srasz się jak żyd na tego loota...
|
Cytuj:
bp manasów i bp ultimatów gratz jebany debilu , ze na poi idziesz tak swietnie zapakowany a potem jeszcze placzesz o loota :C:C:C:C:C
Takiego filmiku nawet nie powinenes pokazywac tylko schowac go do dupy zalowcu
|
Cytuj:
Jestes zalosny... Srasz sie o tego loota jak ostatni zyd.
|
Cytuj:
Skillem to ty nie grzeszysz..
|
Cytuj:
piakos to największy sęp guardi ... w dodatku na real guardia photos wygląda jak arab
|
Cytuj:
boże ... debil ... 1 zawsze do loota ;/ orsh ghaz ;/ teraz szukaj więcej bezsensownych argumentów
|
Cytuj:
O kur** jaki ty jesteś żyd to jest mała Bania i ten tekst: Ja miałem to brać kapujesz? hahaha, ja się dziwie że oni w ogóle z tobą poszli ;> i że mają ciebie jako kolegę ^^
|
Cytuj:
Psiak już nie raz zrobił z siebie kretyna np. na frostach.
|
Cytuj:
jak można takiego żyda wziąć na poi ;/
|
Cytuj:
Ci kumple psiaka to jakies retardy ... bo gdyby mi tak napisal z tym "kurwa kapujesz" To by chuja do dupy dostal a nie loota ...
|
Cytuj:
Te, ja już bym wolał nie ujrzeć tych paru pixeli niż się tak ośmieszyć.
|
Cytuj:
jest czego zadroscic wogóle w gildi powinno być spokojnie a nie że sie jakies dzieci o loot kłócą
|
Cytuj:
Hahaha, kolejny "gorliwy" tibijczyk ^^ Gotów kogoś zabić żeby mu oddali te kilka pixeli ^^
|
Cytuj:
No ten jeszcze bym chcial powiedziec ze jak na moje to sie zachowales troche jak 12 latek
Wcisles Caps Lock i zaczoles na*******ac po klawiaturze nie paczac ile robisz bledow .
|
Cytuj:
Przykro mi to mowic ale , psiak chcialbyc fajny tym razem sie nie udalo ,pocwicz .
|
(bylo jeszcze kilka ciekawszych, ale nie chcialo mi sie wiecej wklejac)
no i tym samym mamy juz pelny obraz wielkiego psiaka, mistrza skilla i pvp (z non-pvp), a takze swietnego kumpla majacego zajebiscie zgrana gildie gdzie kazdy rozumie sie bez slowa
prosze was, nie piszcie juz nic o psie, bo nie ma sensu robic burdelu z powodu jednego "smiecia bez rl lifa, kolegow, ktory zdechnie jako smiec majacy 900lvl"