Spokojnie, ludzie. Znowu: jedna strona dyskusji o zagadkach, 3 spamu.
Ktos mi tam zarzucil ze napisalem o tym, o czym juz kazdy wie.
Super. To teraz przeczytaj to co napisalem przed tymi trzema punktami.
Jak to zrobisz, idz na piec minut do kąta. Potem wroc i zapomnimy o calej sprawie.
Mam przeczytac caly temat? Tylko dlatego ze Tobie sie niechce go strescic w kilku zdaniach? To po co Ty tu siedzisz? Jak niechcesz rozwiazywac zagadek razem z nami to prosze, powiedz co tu robisz? Jestes tu aby krytykowac? Jestes tu aby lapac za slowka? Jestes tu aby cytowac wypowiedzi innych i sie przy nich wymadrzac? Niechce tego widziec i mysle ze inni tez nie. Sam nie wnioslem nic do tematu, owszem. Ale ja nigdy nie mowilem ze cos wnioslem do tematu. Jak cos odkryje, to napewno to tu zamieszcze, zeby taka hiena jak Ty to przeczytala.
Ktos inny (albo i ta sama osoba >.>) uwaza za dziwne ze Klocek probuje pojac rozumowanie Minotaurow. Czlowieku, idz dalej "bic skille" i zostaw elementy rpg dla nas. Bo moim zdaniem ten quest nie jest dla kogos kto ma najwiekszy lvl, a dla kogos kto potrafi rozumnie myslec i wczuc sie w klimat.
Na tym tez polegaja questy w grach mmorpg. Moze niewiesz.
--
@ Topic
Naprawde prosze kogos, kto przeczytal ten caly temat, zeby spisal wszystkie wazniejsze informacje w jednym poscie i najlepiej jezeli by sie taka liste wklejalo co kilka stron. To raczej pomniejszy ilosc powtarzajacych sie wypowiedzi. Nie musicie tego robic, to zwykla prosba i pomysl.
@RookeR
Dzieki wielkie, stary.
@Slythia
Przeczytalem nawet wiecej niz 10 stron. Myslalem ze po tym czasie cos nowego wyszlo na jaw. Dzieki RookeR'owi wiem ze nie.
@Pan Klocek
Chyba kompletnie zle mnie zrozumiales. Nie musicie "mi" pomagac. Myslalem poprostu ze to zmniejszy liczbe spamu, jezeli by ktos to spisal. Zreszta niebede sie powtarzac. I... Tak, jestem jedynakiem. Rozpieszczonym dzieckiem potrzebujacym natychmiast rozwiazania questa. Zabijesz mnie za to?
Wymierze, uderze
Dopoki nie leze, dopoki dycham, poki nie zdycham
Ostatnio edytowany przez Falcon Wings - 30-10-2008 o 15:44.
|