Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Falcon Wings
Spokojnie, ludzie. Znowu: jedna strona dyskusji o zagadkach, 3 spamu.
Ktos mi tam zarzucil ze napisalem o tym, o czym juz kazdy wie.
Super. To teraz przeczytaj to co napisalem przed tymi trzema punktami.
Jak to zrobisz, idz na piec minut do kąta. Potem wroc i zapomnimy o calej sprawie.
Mam przeczytac caly temat? Tylko dlatego ze Tobie sie niechce go strescic w kilku zdaniach? To po co Ty tu siedzisz? Jak niechcesz rozwiazywac zagadek razem z nami to prosze, powiedz co tu robisz? Jestes tu aby krytykowac? Jestes tu aby lapac za slowka? Jestes tu aby cytowac wypowiedzi innych i sie przy nich wymadrzac? Niechce tego widziec i mysle ze inni tez nie. Sam nie wnioslem nic do tematu, owszem. Ale ja nigdy nie mowilem ze cos wnioslem do tematu. Jak cos odkryje, to napewno to tu zamieszcze, zeby taka hiena jak Ty to przeczytala.
Ktos inny (albo i ta sama osoba >.>) uwaza za dziwne ze Klocek probuje pojac rozumowanie Minotaurow. Czlowieku, idz dalej "bic skille" i zostaw elementy rpg dla nas. Bo moim zdaniem ten quest nie jest dla kogos kto ma najwiekszy lvl, a dla kogos kto potrafi rozumnie myslec i wczuc sie w klimat.
Na tym tez polegaja questy w grach mmorpg. Moze niewiesz.
|
Hm... To było skierowane do mnie?...
Skąd w Twym poście tyle złości? Gdy zainteresowałam się tym tematem przeczytałam go od początku. Naprawdę, tak dużo czasu to nie zajęło. Dzięki temu dowiedziałam się, jakich tematów nie poruszać - gdyż najzwyczajniej już były.
Niestety, od jakiegoś już czasu cały temat stoi w miejscu. Oczywiście, pojawiają się nowe posty... Lecz w kółko powtarzają one to samo. Ok, nikomu nie każę czytać 180 stron, lecz 10 mógłbyś. A nie - wpadasz tutaj ze swoją genialną teorią licząc, że ktoś coś zrobi za Ciebie. Takie posty stały się tutaj niemile widziane... Ile razy można w końcu pisać - to już było?
Jeśli naprawdę chcesz coś zdziałać to sam poszukaj informacji albo wyjdź z jakimś
nowym pomysłem.
Poza tym, radziłabym być grzeczniejszym...