Zobacz pojedynczy post
stary 28-10-2008, 19:23   #22
Aroonia
Now or never

Aroonia's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
Aroonia ma numer GG 3824417 Send a message via Skype™ to Aroonia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KrEmAs KAc Pokaż post
rozumie ,że jesteś inwalidą i dostajesz rentę 400zł miesięcznie. komputer to twoje życie.
Jeśli jest inaczej to idź roznosić ulotki stracisz przez to jakiś mały % czasu który spędzasz przed komputerem wzrok Ci się polepszy ładne dupki wyrwiesz na ulotki z żagla i co najważniejsze będziesz miał kaskę na abonament do gierek
Ostatnia możliwość to to ,że masz dwie lewe ręce dzięki czemu do pracy idziesz tylko wtedy kiedy plecy stykają Ci się z brzuchem lub wolisz kasę przepić niż dać np.blizzardowi.
Polecam priv WoWa co jest chyba najlepsze rozwiązanie dla kogoś kto nie potrafi nawet uzbierać dziennie 7,5puszki po piwie żeby je sprzedać...

Źle mnie zrozumiałeś Miałem na myśli to, że zamiast siedzieć na forach, przeglądać naszą klasę czy gadać na gg chętnie pograłbym w jakiegoś mmorpg. Mówiąc:

Cytuj:
większość czasu spędzanego przy komputerze.
miałem na myśli część czasu, którą akurat spędzam przez monitorem. Nie określiłem tego czasu i zapewniam Cię, że nie jestem inwalidą, komputer nie jest moim życiem, mam bardzo dobry wzrok (czego dowiodły badania), problemów ze znajomymi nie mam (wręcz przeciwnie), mam lewą i prawą rękę, nie piję, nie jara mnie zbieranie puszek a moim plecom daleko do brzucha

Pozdrawiam
Aroonia jest offline   Odpowiedz z Cytatem