Zobacz pojedynczy post
stary 15-01-2005, 21:30   #49
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Augustus
Człek o nazwie Martwe Zlo, ma takie mądrości w swoim profilu:

n/c

Brazukańczycy trzymają się razem, bo nie znają innej mowy. Rzadko który brazukas zna angielski, a przynajmniej w tibii. Skoro nie dogadasz się z Polakiem i Szwedem, to trzymaj ze swoim, nie?!

Daleko mi do nacjonalizmu, dlatego nie popieram inicjatyw ekstremistycznego łączenia Polaków. Osobiście dzielę ludzi na dwie kategorie: ludzi i neandertalczyków. Ci pierwsi to ci, którzy
a) myślą i potrafią odróżnić dobro od zła
b) wiedzą, że "mój" pisze się przez "ó"
Ci drudzy to reszta, czyli:
a) nacjonaliści i im podobni
b) ignoranci
c) dresiarze
e) i reszta z reszty

Anem.
Noi "f)" czyli po prostu Neandertalczycy mieli duże nosy

@Topic
Noi czemu połowa postów w tym temacie pochodzi od "nih"? Czyli takich co sami pisać nie umieją?: P Mam w tym swojąc działkę, ale nie o to teraz chodzi, panowie! Teraz chodzi o szczytny cel odświeżenia tematu : P, teraz należałoby zrobić temat "Chcesz się z analfabetów ponabijać? Chcesz mieć ubaw po pachy, a potem zastanawiać się jak się: "nich" czy "nih"? Pisz tu!", przykleić i oto po godzince przeszukiwania charów o nickach typu "bezlitosny pedo.fil" mielibyśmy oto taki rekordzik forumowy, ilości postów, ale niestety taki temat(tak jak ten) "uwstecznia" ludzi, Tak samo jakbym czytał wypracowanie dyskografa, kilka razy, czyli podsumowując ostatecznie topic nie nadaje się już do niczego, poruszanie tego problemu jest równie mądre i potrafi MNIE* wkurzyć tak samo jak "fir itan plxplxplx!!1111" w tibi...
Rozumie ktoś z tego o co mi chodzi? ;P... Tak właśnie myślałem...
=======
* - żeby nie było, specjalnie to zaznaczyłem dużymi literami żeby nie było, że to tak działa na każdego...
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem