Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 29-10-2008, 18:26   #11729
Sm0Kq
Użytkownik Forum

Sm0Kq's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2007

Imię: Artu Erlan
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Świat: Danera
Poziom: 122
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AverSqun Pokaż post
smokq czy huj ci wi jak tam jest masta asslickerze z pohu

wybiles sie only lvlem dzieki jadze, bez niego dalej bys asslickowal ludzia na pohu walac cyce

ps. plx bez wykrętów ze nie wiesz oco chodzi, wypieraj sie ile chcesz, ja wiem co robiles i ty tez
Koles w 2 rzeczach sie z toba tylko zgadzam.. nie wiem o co ci chodzi i w tym ze Jaga mnie wiele nauczyl i pomogl wybic lvl (powiecmy sobie tez szczeze ze za to mial siokera na kazde zawolanie, chcial isc na frost expic = np - lecialem , tylko on naprawde wie ile sie z nim tam osiedzialem i na demcach).

Nie wiem jakim sposobem masz prawo mnie oceniac i nigdy nie asslickowalem nikomu. Oskarzasz mnie o cos to daj mi dowody na to co mowisz.
I tak naprawde to tylko Jaga i Tide maja prawo mnie tutaj oceniac bo oni znaja mnie kim oraz jaki jestem.

Wiele godzin sperzilem z nim na demonach oraz na frost, on mial z tego nie mniej profitu niz ja.. :
- kasa na demonach (ja dostawalem tylko cos symbolicznie, nawet za all day [oczywisnie mialem z tego tez "free exp"] )
-exp na frost, za to po upszednim wbiciu swojego lvl mi blokal jesli mialem sd i troche % do lvl.

Jaga powinien byc dla nie jednego z was autorytetem jak powinno sie grac, postepowac w Tibi oraz zapewne i w rl, dla mnie jest kims wyjatkowym, mozliwe ze i ja dla niego skoro tez tyle mi poswiecil. Teraz nasze drogi sie rozeszly.. Kazdy ma prawo opowiedziec sie za ktoras ze stron to ze wybralismy przeciwne to nie znaczy ze osobiscie do siebie cos mamy.

Sm0Kq jest offline   Odpowiedz z Cytatem