Zobacz pojedynczy post
stary 30-10-2008, 10:19   #98
!~Gangsta~!
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Hamburg

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: Insane
Świat: Refugia
Poziom: 240
Skille: 13/37
Poziom mag.: 10
Domyślny

@Darek_16:
W tym przypadku moje m walle sluzyly do calkiem czego innego, i jako elo pro blocker powinienes to wiedziec. M wall na mostku byl po to aby juggernaut co biegal -> nie rzucal we mnie kamykami a fury nie bila z wave.

Na zdjeciu co Massacre byl w rogu sluzyly te magic wall-e bezpieczenstwu shooterow, no ale z tego co widze to Was pro graczy bezpieczenstwo team-u nie interesuje byle by tylko loota zgarnac.

I szczerze nie wiem co ma kraj w ktorym sie urodzilo/mieszka wspolnego z zachowaniem danej osoby, ale widze ze u Ciebie na osiedlu ludzi sie ocenia po wygladzie/pochodzeniu etc. a nie po tym jaki czlowiek naprawde jest.

PS: Jak sie publikuje filmiki i sie robi na nich bledy, lub inni uwazaja dane ruchy za bledy trzeba sie liczyc z krytyka. Co z ta krytyka zrobisz to Twoja sprawa, mozesz ja sobie wziac do serca i starac sie nie robic tych bledow w przyszlosci, lub poprostu ignorowac ta krytyke i dalej grac w "swoim stylu". Jednak w zadnym przypadku nie powinno sie reagowac agresja, drogi Darku.

@Loot: Tego raczej juz nie nam sadzic, jesli placil za supplies to ma/mial prawo do loota (mowie o Psiaku), jesli kazdy z team-u bral swoje supplies to troche nie fair jesli akurat on mialby zgarnac loot nie dzielac sie nim.
Idac na taka wyprawe sadze ze wie z kim szedl, i pewnie nie bral pierwszych lepszych osob z DP tylko przyjaciol/guildmembers ktorym raczej powinno sie ufac.
!~Gangsta~! jest offline   Odpowiedz z Cytatem