Naprawde zasmiecacie forum ! Jak czytalem te wczesniejsze posty to smiac mi sie chce znow sie bronia jagusiem ,,, jak ja i smoku bym mu ojca zabil zal...
wogule sie tego czytac nie da to jest tylko gra a wy robicie klotnie maxymalne , pisze to i prosze zeby ci polacy ktorzy sie przy*******aja do mnie i do smoka dali juz na luzzzzzz ! Bo to bzdura max jest ze jaga dla mnie all zrobil , fakt byl good kumplem mialem zaufanie ale to on przez ta gre problemy zaczol robic , to my dla niego tez duzo zrobilismy ale on tego nie widzi wiem jaka on ma dume ;D 50 % ludzi jest niczym w porownaniu do Alxuzux funa , Kriszaka , Dell otto , Fmc~ i wiele innych osob do ktorych mam zaufanie ! Czy oni sie kiedys kilucili robili problemy ? Oni wiedza w ca graja to jest tylko gra a wy robicie max problemy ktorych nie da sie czytac, nie bede jush czytal tych fajnych slowek szyny czy emefa itp.. Bo wy i tak nie wiecie co mowicie ~! A to ze jagus jest waszym rl to ja rozumiem bo kazdy by tak z was postapil ! Wstawiajcie sski bawcie sie ta gra kurwa ale nie na*******acie na kazdego Fifi to fifi tamto wy byscie byli dla niego good on dla was tez ~~napewno~~ prosze o jedno na moj temat nic nie piszcie nie bede czytal ! Poniewaz piszecie nie tak jak bylo ;]
Biezcie przyklad z tych ludzi co wymienilem oni wiedza po co graja ;]
Tideusz~
|