Temat: Zanera Arashi
Zobacz pojedynczy post
stary 30-10-2008, 18:35   #4
Groril
Zbanowany

Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Berlin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hypnotka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Arashi
Świat: Thoria
Poziom: 45
Poziom mag.: 50
Domyślny

Witam was haha jaka piekna pogode mamy eh tak naprawde zjeba.. pogoda.U mnie pada hehePowód Mojego Humorku jest taki, ze mam super a wlasciwie zajebiste wiadomosci
Haven sie dolonczyla do Arashi!!!!!!!!!!!!
Powiem wam tylko to Dobra Robota Xinup Sainta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
No to czekamy na next war dzis bedzie ciekawa walka i 3mam kciuki za was Z haven wygramy chyba dzis, bo to jest dobra gildia ma wysokie lvl i duzo członkow Niema jak współpraca^^Dostalem informacie ze video tez bedzie które wam jutro podam tzn linka Ten kto chce zobaczyc Nowa Armie Arashi niech wejdze w ten Link: http://www.tibia.com/community/?subt...ildName=Arashi

Witam war nie bylo ,bo podobno jakis JJ który mial prowadzic War na Open Batlle nie lognol sie -.-.
Wczoraj 31.10.08 zostaly 2 osoby zabite z Arashi nie dobrze.Aktualny winik jest:
War Stats Resolution [66] vs Arashi [34]
Arashi nie tylko w mozecie atkowac oni nie beda na was czekac az zatakujecie oni beda tez was mordowac pamietajcie o tym !!

1.11.08 Haha siemano Godzina: 12:29 Xinup Saint sie lognal odrazu do niego napisalem zeby
ich ma zatakowac, a on mi napisal w8 atakujemy Odrazu moja morda sie ucieszyla( ) i zobaczylem na vipa i sie logneli prawie wszwyscy z Arash,i odrazu mowilem xinup kocham cie masz ich zabic i nakrec dla twoich kibicow filmik : tutaj rozmowa w trakcie Walki:

Godzina:12:49 nadal sie Arashi bije czy tym razem bedze wygrana dla nas? 3mamy kciuki za was Arashi! Zaraz wam napisze jak sie skończyla wojna bo narazie sam niewiem mam nadzieje ze wygramy ! moze ze wsparciem Haven bedze to dla nas latwa wojna bo byl moment gdzie bez Haven wygralismy wojne nawet w 15 o0 !
Hehe Arashi zaatakowalo Gracza z dark side (dark side to tez gildia, która nie lubi polakow i maja wojne z arashi) Zabili Royal the Vergus mial dzis lvl 100, ale teraz ma lvl 96. Widocznie biedak niema kasy na blessy tak jest jak sie ma wojne z polakami traci sie wszystko tutaj screen
tego, który dzisiaj padł :

Widac ze Skan Leon (kolega z rl Gemzis i Xinup Sainta) dorwal go i walnął ostaniego hita w niego

Ostatnio edytowany przez Groril - 02-11-2008 o 00:18.
Groril jest offline   Odpowiedz z Cytatem