Zobacz pojedynczy post
stary 16-01-2005, 00:42   #94
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erbi
Ja się przed tobą tłumaczyć nie muszę... tymbardziej nie bedziesz mi mówił co mam robić...
Ja niemam zamiaru mówić ci co masz robić, wierzę, że poradzisz sobie sam.....
Cytuj:
Masz racje... zdaje ci się tylko... służby poszukaj w domu jak stoisz przed lustrem...
Nie musze szukać, ja sobie sam dobrze radze...
Cytuj:
Popełniłeś błąd i nie chcesz się do niego przyznać to wyzywasz? Mhm?
Nie popełniłem błędu i to ty zacząłeś od tych kretynów, a potem juz reakcja łańcuchowa....

Cytuj:
Chyba nie zrozumiałes przenośni..;

Nieładnie wyrywać słowa z kontekstu.. ponieważ moje stwierdzenie tyczyło się zdania pierwszego... więc tak nie mędrkuj...
Przenośnia byłaby gdyby pisało: "Tacy jak oni to kretyni" itp.
Hmmm, skoro nieładnie to przypominam całe zdanie:
Cytuj:
Wiecie co... normalnie to forum coraz bardziej mnie zaskakuje... jezu co za kretyni z was (sorx za bluzga ale tylko to mi sie o was nasuwa). Czy wy nie widzicie, ze to byl SARKAZM - jak ktos nie wie co to znaczy to zapraszam na pwn.pl....
słowa zaznaczone na czerwono wyraźnie tyczą się "tego forum", czyli nas forumijczyków....więc nie piernicz, że to ja popełniłem błąd:
Cytuj:
Popełniłeś błąd i nie chcesz się do niego przyznać
bo to ty go popełniłeś (forumijczyków nazwałeś kretynami, albo sam niewiesz co piszesz-sam niewiem co z tego jest grsze, bo obie te rzeczy źle o tobie świadczą...)
PS: Odnosze wrażenie, że zacząłeś się gubić i gadać co się da byle nie przegrać tej wymiany zdań, sam się nieumiesz przyznać do błędy ( czy to, ze nazwałeś całe forum kretynami, czy to, że źle napisałeś, i że chodziło ci o konkretne przypadki). Jedyny błąd jaki tu popełniłem to zacząłem gadać o twoich rodzicach, ale się do tego przyznałem, bo nic do nich niemam (rodzice świętością ) ty oczywiście błędu u siebie nieznajdziesz dalej to ciągnął....

Znudziło mi się już(mówienie jak do ściany) kłucenie z tobą i mogę urwać ta dyskusję, ale pewnie ty będziesz chciał pokazać jak ito jesteś mężny i nieugięty i dalej będziesz to ciągnął....
Pozdro
Shinjix
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One
Shinjix jest offline   Odpowiedz z Cytatem