Łoo kurwa

dobra za chuj nie wiem od czego zaczac jak nie pisalem tu nic od ponad miecha bo mailem bana a nieraz byla sytuacja ze chcialem cos napisac ale sobie juz darowalem ze juz nie pamietam tego wszystkiego co chialem przekazac postaram sie strescic ludzie kurwa tylko gra !!! wy tu lapiecie taki spiny ze chuj glowa boli ja na danera juz nie gram bo mam lagi w chuj czemu hara oddalem moja sprawa niektorzy mnie tu nienawidza z niektorymi moge normalnie pogadac ogolnie filip nie wiem co ty probujesz osiagnoc ostatnio rozpierdol caly konin czy kogo tam chcesz mnie to juz smieszy ja zycze powodzenia obu stronom a ze w inso jestem zawsze mowiles ze ty pomagasz polakom a nikt nie pomogl tobie jak potzrebowales ty mi pomogles hmm z 6 razy nigdy nie moglem sie odwdzieczyc wkoncu jest okazja mam nadzieje ze jak war sie skonczy to bedziemy kwita

bo moj har pewine juz bedzie tylko makerem ale chuj w to .
ogolnie gram troche na pandori teraz jak sie znajdzie czas duzo lepsza zajawka z gry jak na danera byl problem gsa zabic to na pandori juz mam na koncie lootniety rh i towerka z dla przed 50 lvlem .
Az chce sie pograc troche
kurwa zreszta nie wiem juz co tu pisze nie wiem co napisac bo za duzo tego wszystkiego pamietam ze ktos chyba cos po roro jezdzili ja to powiem ze mam w chuj respect do niego i tyle bo jest zajebisty ziom choc w*****l sie na mnie na tibi to jakos na gg zajebiscie mi sie z nim gadalo o dziewczynach itp jak mialem problem i wogule spoko typ z niego
Filip tam tak nie przezywaj tego war powiem Ci ze bardziej sie ciesze ze mam moja dziewczyne ktora kocham i jestem z nia rok niz jak bylbym 1 top killer na global
a kurwa no i wogule skonczcie pierdolic tylko dawajcie ssy bo wogule to ja tylko dudka ssy ogladam bo sa zajebiste pozdro dudek dla Ciebie gz 150 i na*******aj do 200
no i kurwa bez offtopa ja cos dam
i grunt to zaufanie
Rozpisalem sie sory kurwa

!
ale ogolne przeslanie tibia to dodatek do zycia nie zycie dodatkiem do tibi!
elo
01:57 Druid Philip [152]:
http://www.redtube.com/143
22:55 Elian Scroogers [94]: rusze tylkiem i jush lecisz
22:51 Vodur [59]: moj stary w lodzie
22:51 Vodur [59]: uwieziony
anni -http://www.youtube.com/watch?v=vIixyslut80
team <3