Zobacz pojedynczy post
stary 30-10-2008, 21:38   #3
Aroonia
Now or never

Aroonia's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
Aroonia ma numer GG 3824417 Send a message via Skype™ to Aroonia
Domyślny

Gdy dostałem nowy telefon to naściągałem trochę gierek.
Polecam:

*Ancient Empires II (IMO najlepiej rozbudowana strategia turowa, ładna grafika i naprawdę trudna [co działa na jej +]
jeden z etapów przechodziłem 3 godziny Oczywiście istnieje możliwość zapisania stanu gry)

*Avenging Angel (walczysz o przetrwanie przy użyciu pistoletów, shoot-gunów, bazook itd. Świetna gra na bluetootha, można grać w cooperative mode!)
*Devil May Cry 3D (ta gra praktycznie nie ma końca)

*Gladiator (dobra do single jak i multiplayer przez bluetootha, ładna grafika)

*PES 2008/2009 (najlepszy symulator piłki nożnej na komórkę w jaki kiedykolwiek grałem Grafika, płynność ruchów, grywalność - wszystko na wysokim poziomie)

*Tower Defense (gra która po prostu wciąga. Masa różnych taktyk na potwory a po wygraniu kampanii odblokowany zostaje edytor map, więc jest po co grać)

*Worms Forts 3D (miodna. Moim zdaniem najlepsze wormsy na komórkę)

*Deep (Posiadasz własną łódź podwodną. Wykonujesz misje, polujesz na piratów, łapiesz ryby harpunem a wszystko po to, by za otrzymaną kasę upgradować swoją łódź bądź kupić lepszą. Gra w pełnym 3D)

Jeśli chcesz, mogę wysłać Ci PW z dwoma stronkami z których można pobrać m.in. wyżej wymienione gierce =) Nie jestem pewien, czy mogę przedstawić te linki publicznie.

Ostatnio edytowany przez Aroonia - 30-10-2008 o 21:53.
Aroonia jest offline   Odpowiedz z Cytatem