Zobacz pojedynczy post
stary 31-10-2008, 08:10   #5990
Maggic
Chelsea Fan

Maggic's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Maggic ma numer GG 2111891
Domyślny

John Terry jest przekonany, że jego klubowy kolega z Chelsea Frank Lampard znajduje się obecnie w swojej życiowej formie.

Wspaniała bramka
zdobyta przez Lamparda w meczu z Hull City jest już siódmym jego golem w obecnym sezonie. Profesionalizm, jaki pokazuje angielski pomocnik zadziwia Johna Terry'ego.

To tendencyjne co powiem, ale ja naprawdę uważa, że on jest najlepszy. Nikt z nas nie gra obecnie lepiej niż on, a Frank pokazuje to w każdym sezonie. On pokazuje zupełnie inną jakość. Jego klasę widzieliśmy w ostatnich czterech - pięciu czy sześciu latach. To najwyższa światowa półka, bardzo ciężko pracuje na treningach
On jest inspiracją dla samego siebie i dla każdego zawodnika w naszym klubie - mówi kapitan Chelsea Londyn.

Terry, podobnie jak każdy kibic, był zachwycony jakością bramki
jaką Lampard strzelił w meczu z Hull City.
To było genialne. On robi podobne rzeczy na każdym treningu i już zdobywał takie bramki w przedsezonowych spotkaniach w Azji.

Trudno mi mówić o Franku. Daje nam tak wiele w szatni, kiedy mecz nam się nie układa. Daje też tyle na boisku, trudno w to uwierzyć, jeśli się tego nie wiedzi. On haruje na murawie i zbiera tego efekty.

http://jaca26yt.wrzuta.pl/film/yziHz...mpard_30.04.08

kurde jak to wideo obejrzałem aż mi się łezka w oku zakręciła

a Szpaku z tekstem "Niech uczy sie Cristiano Ronaldo wygrał ;D"