Ile Ty masz lat, dziecko?
Czy na prawdę nie rozumiesz, że twoje nędzne prowokacje znaczą dla mnie tyle, co psie gówno leżące na chodniku? Miałeś szczęście, że ubiłeś hydre (owszem ,błąd Thara, że puścił Ci ją prosto na ryj) ale to chyba nie powód, żeby robić podpisy (który ośmiesza też Ciebie i twoją zajebistą znajomość angielskiego xd) i regularnie szczycić się na forum, jaki to Ty madafaka plejer? Mimo, iż jesteś gówna nie wartym, szarym graczem? Nikim?
Co do wyboru servera - jeśli uważasz, że pvp w dzisiejszych czasach jest trudniejsze do ogarnięcia niż trapy na n-pvp to jesteś jeszcze bardziej pojebany niż sądziłem. Grałem na pvp od początku 'kariery' do 7.8 a astera to był moj pierwszy świat n-pvp. Normalna gra znudziła nam się szybko i ok. rok temu zaczeliśmy trapować. Przez ten czas zdobyliśmy ok. 1.5K fragów (w tym wielu pedałów którzy kozakowali w depo lub na forum, jak Ty), a Ty czym możesz się poszczycić na tym swoim pvp? Że w 20 się wjebaliście 100ek+ na ank dragi i zaczęliście na*******ać w F1? Żałosne.
Ciekaw jestem jeszcze, czemu hasła takie jak "nonpvp - didn't happen", "noob-pvp" nie istniały w czasach < 7.8. Bo zgraja zajebistych plejerów ze skillem rodem z pvp wyłoniła się PO dodaniu 'łatwego' pvp.

Nieważne czy ten serv będzie nas pamiętał pozytywnie czy negatywnie, ważne, że będą nas pamietać.
Elo