Zobacz pojedynczy post
stary 16-01-2005, 09:14   #166
Scream
Użytkownik Forum

Scream's Avatar

Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
Scream ma numer GG 9478893
Domyślny

kim jest noob wiedzialem owiele wczesniej przed tym poradnikiem... ale nie zgadzam sie z niektorymi zeczmi tutaj.... mowienie plx - sam uzywam tego zwrotu poniewaz podoba mi sie... i nie uwazam sie przez to za nooba. dopisek do czaru - to psuje klimat, ale noobowskie nie jest. pozatym

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wszechstronny
Pyta się jak trening, gdzie, z czym, jaki ma kupić czar, jaki czar mówić gdy ma mane, pyta gdzie trenować, czy lepiej z człowiekiem czy z potworem, pyta o wszystko związane z treningiem, pyta się gdzie huntowac na tych czy tych skilach, pyta czemu go zabili gdy miał ten i ten eqp, takie skile, i był tam i tam, pyta jak się obronić przed hackiem, co zrobić po hacku, prosi o danie mu rzeczy po shakowaniu, taki który chodzi i przeklina jak rąbnięty bo on jest Polak, on lubi przeklinać, i nie dostanie bana bo GM go nie zrozumie. Po śmierci szybko chcecie odrabiać lvl nie myśląc żeby najpierw dostać spowrotem skile i mgc lvl, a dopiero potem znowu za lvl się brać, a chyba największą w********** rzeczą jest to ze Polacy chyba na każdym świecie, a najbardziej na novie blokują depot, stoją albo od razu przy wejściu albo na 3 kratce od niego, wszędzie blokują dostęp a jak go przesuniesz to on wraca bo się boi pk... Powiem szczerze i pewnie trafnie ze 80% Polaków tak robi. Pewnie się spytacie czemu wcześniej przy definicji nooba nie napisałem SWE, bo oni nie są noobami, są najpotężniejsi na każdym świecie, i grają najlepiej, znam wielu Szwedów, z novy wszystkich najpotężniejszych, i oni nie robią tych błędów co Polacy.
czy to rowniez dotyczy sie noobostwa? bo niewiem jak to odebrac, to dla mnie opisuje newbie, ale nie wiem co autor mial na mysli.

kliknij pana garrisona!

Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem