Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cery
Witam od niedawna jakoś mi tak po głowie chodzi pytanie które zostało napisane w tytule tematu.
|
Oho!
Cytuj:
Chciałbym się dowiedzieć czym waszym zdaniem różnią się serwery pvp jak i non-pvp z serwerów USA i GER?
|
To jedno i to samo, tylko serwery USA są umiejscowione w Północnej Ameryce, a GER w Niemczech.
Cytuj:
Jak zachowują się ludzie innej narodowości na serwerach Amerykańskich wiadomo, że to w większości BR i SWE w stosunku do ludzi z serwerów Niemieckich?
|
Amerykańskie serwery i spora ilość SWE? To na niemieckich oni siedzą głównie. Brazylijczycy nie umieją ni w ząb po angielsku w większości, chociaż polaczki na niemieckich także. Więc tu i tu jest tak samo.
Cytuj:
Jest różnica pomiędzy poruszaniem się na w/w serwerach?
|
Tu i tu klawiaturą (strzałkami). A tak na serio, to trochę głupie pytanie - jak zakładasz postać, jest napisane, że zalecane jest dla ludzi mieszkających w Europie zakładanie na GER, a dla ludzi mieszkających w Południowej i Północnej Ameryce na USA. Powodem jest latency, czyli opóźnienie w przesyłaniu pakietów - LAGI. Sześcioma słowami - wszystko zależy od tego, gdzie mieszkasz.
Cytuj:
Jak zachowują się ludzie na non-pvp Amerykańskich? Też tak chamsko jak typowe polaczki(zazwyczaj dzieci w wieku od 9-15)?
|
I tak nie zrozumiesz, OAKSkASOKASoAKSoAS br?
Cytuj:
Jak z ilością boterów na oby dwóch serwerach?
|
Welcome to Tibia, dude... Boterzy są wszędzie.
Cytuj:
A to co ja zauważyłem w stosunku do serwerów Amerykańskich to to, że gra tam więcej dziewczyn ; D
|
E tam. Tak na prawdę to czterdziestoletni panowie.
Cytuj:
Pozdrawiam
Cery.
Mam nadzieje, że ten temat nie będzie kolejnym powodem kłótni.
|
Nadzieja matką głupich.