@mc200
zwrot grzecznosciowy, sam zapewne wiesz, lub mama ci powiedziala stosuje sie z szasunku, grzecznosci - czyt jak kogos sie lubi, on ma cie w dupie i niech pisze PoKeMoN0VVo piszac i frendzla mozesz mu possac.
aaa...i obrazasz go bo zabil hydre, a co bys napisal jakby padl? frajer? idiota? bo dal sie zabic? kurwa i jak takich idiotow zaspokoic. na jego lvl nawet przy tych ulepszeniach hydra nie jest na 1 hita. grales w tibie 7.6 sam sie lewczyles i co, zabiles cycla na 5bp uh? gzzzz !!! :||||||
@reszta
rozumiem ze jest duzo idiotow-nobow ktore sie boja ze wpadna fatale lurna 2 baty i zablokuja droge, albo witch. bo takie trapy to im wychodza najlepiej chyba... sam wiedzialem to wiem ^^, ale dlaczego lizecie im wszyscy dupe? ludzie troche szacunku i godnosci dosamych siebie, to tylko gra a wy sie upokazacie dla tego zeby napisal, 'lubie cie', 'nie blokne cie' ? :||||||
@kolego idioto mc200 czy jak ci tam... kiedy ja lizalem dume? azera znam wiec napisalem mu kiedys gz, fakt lize mu dupe az slinka ci lepi plebeuszu
@mature mam, juz dawno zdaja, kolego vhaloir w sz-nie sie widzielismy bo tam studiowalem

nie zaczynam znadaniz duzej litery i nie pisze znakow polskich bo was nie szanuje

dasz rade z tym zyc?