Zobacz pojedynczy post
stary 01-11-2008, 17:24   #28
Mr.eXs
Użytkownik Forum

Mr.eXs's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: København

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Exsiliun
Profesja: Elite Knight
Gildia: Omega
Świat: Nebula
Poziom: 154
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak Pokaż post
Pamietam czasy LH, gdy ludzie nie mieli na nowe buty szybkości, runy, blessy, a nasz Wielki Lider sprzedawal hajs na allegro, by mieć na słodycze - cukierki czyli. Teraz nadszedł czas kiedy ten Wielki Człowiek oskarża kogoś o kradzież, gdzie być może Sck przytulil dla siebie hajs, nie wiem, nie zagladalem. Wiem natomiast jedno, jedynym Liderem który mnie nie opierdolil na kase był Vura Soth. A cała ta wojna jest tylko i wyłącznie po to by hajs sprzedawał kto inny na allegro. A my przydupasy tak po jednej jak i drugiej stronie i tak gowno po za frajda moze z tego miec bedziemy. Faktem jest jeszcze jedno - zawsze mozna sie dogadac, zawsze o ile przerost ambicji zostanie pokonany. W tym przypadku jednak kasa wzieła góre nad dobrym obyczajem, nad kumplami nad przyjazniami. Efekt jest widoczny w Vip liscie, omegowe ludziki pologowane, czesc wygibosow z jezorem na wierzchu czeka na ambitny powrot, wszystko dzieki przerostowi ambicji nad trescia. Napier*alajcie sie wiec po lbach zamiast sie dogadac, bo po co? Co jednak najsmieszniejsze był kiedys taki gość, kumpel zreszta moj wspaniały "Cybe Anth", o ile pamietam Leader "Rebirth", ktory wyjebal wszystkich na kase działkując sie z samym sobą, nic dziwnego mowię tak bywa, ale czy nie powinien siedziec cicho i nie zabierac glosu jakim to zlodziejem bywa SCK? Złodzieja czyni okazja, sam nie wiem czy bym sie nie skusił, w kazdym albowiem z nas siedzi taki maly wawiernia czyz nie?
Reasumujac Wojna o kase i chore ambicje, ale wiekszosc ludzi walczyla u Twojego boku Wielki Liderze, nie zapominaj o tym zanim zbratasz sie z kundlami i stracisz tych ktorzy Cie szanowali na zawsze. GL HF

Takie to juz zycie ubogich polaczkow, w rl nie ma to w grze ukradnie.
Jeden ze szwedow dobrze mi ostatnio napisal, ze polacy przegrywaja wojny bo wkoncu im sie konczy hajs, jak maja go za duzo to go sprzedaja na allegro, a szwed moze kupic tej kasy ile mu sie ze chce za rl kase bo nie jest ubogim polaczkiem.
Az sie dziwnie czuje ale zgadzam sie z Twoja opinia w 100 %
Mr.eXs jest offline   Odpowiedz z Cytatem