Zobacz pojedynczy post
stary 01-11-2008, 18:20   #868
Lucek93
Użytkownik Forum

Lucek93's Avatar

Data dołączenia: 07 06 2008
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Interregnum
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
Haha a ja nie lubię nażelowanych pedałów (szczególnie tych z gatunku Tektonic) w błękitno białych swetrach w paski (o koncie na epulsie/fotce nie wspomnę). Nie toleruję również spizganych dropsami mord. Ich ownerzy wyzywają z forum każdego kto słucha czegoś innego niż "hiphop techno house trance", czyli nap*erdalania chochlą o wiadro.

Po twojej wypowiedzi mogę stwierdzić fakt, że twoja wiedza na temat rocka/metalu jest bardzo uboga. Przypuszczam, że nie był byś w stanie odróżnić Black Metalu od Bluesa, a na każdego kto tego słucha, krzyczysz brudas.

W takim razie uszanuj to, że komuś mogą podobać się inne dźwięki.

Wiesz dlaczego między osobami słuchającymi Metalu, a fanami Techno jest wojna? Bo ci drudzy, nie potrafią zaakceptować tych pierwszych. Ja, z zasady na kogoś kto słucha techno, nic złego nie mówię, dopóki taki kolo sam nie będzie próbował wjeżdżać mi na gust.
JXR3 na 100% JP na 100%

A co do japonek, solarium i innych dziwnych rzeczy to powiem tyle. Chłop to chłop i powinien sie zajmowac innymi sprawami niz solarium. Mógłby sie np. wybrac do baru na piwo, na siłownie przykoksowac, mozna tak wymieniac w nieskonczonosc. Prawdziwy mężczyzna to nie jakiś opalony pedał (chłopiec) w japonkach...

POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH MĘŻCZYZN Z ARCANII,

oczywiscie prawdziwy mężczyzna powinien reprezentowac JP na 100%

chcem dodac jeszcze że prawdziwi metale, z długimi włosami, w skórach to nie są brudasy !! Brudasem może byc np. emo, lub chłopcy/dziewczyny w arafatkach...

Ostatnio edytowany przez Lucek93 - 01-11-2008 o 18:25.
Lucek93 jest offline   Odpowiedz z Cytatem