@~
cos w tym jest. gdyby wogole mnie ta gra nei obchodzila, to nie zaglkadalbym tutaj, i dal ci mysles ze naprawde masz racje - vhal - ale jej nie masz.
nie uwazam ze macie skila, jesli idziecie 3-4 na jednego duzo nizszego lvl, bo i dlaczego. logiczne ze macie przewage.ale zauwaz ze jesli na sie wczuwam, to co ty robisz? potrafilem swoja wypowiedzial spowodowac ze zaczoles rzucac miesem, obrazac mnie i atakowac, TYLKO O GRE. ja szanuje jak kazda inna. skoro juz gram to po co mam to marnowac? to tyle
co do kompletnego debila, wybacz ze sie nie przejme, obelga od kogos kogo nie znam, na temat na ktory nie bardzo mi zalezy (: nie raz slyszalem ze jestem taki czy owaki, czy to nie piekne ze kazdy moze sie wypowiadac. nie lubimy sie, no trudno tak wyszlo. z zalozenia wole miec przyjaciol, nie wragow ale nic. co do 'lizania dupy' porzezemnie. gz dranius 200-nie jest to jakies osiagniecie nie urzywajac bota? pozatym nigdy w 'rl tibi'(jesli takie cos jak realna GRA istnieje, bo gra z zalozenia jest nie realna ;P) nigdy z nim nie rozmawialem, z azerem kieeedys troche sie znalem

wiec napisalem mu gz, po to wkoncu do K nedzy to konto zalozylem, zeby napisac komuc gz, itp, a nie zeby ich obrazac. zapewne dostane warn- albo ban- poniewaz nie umieszczam ssow, nie mam zadnych a chcialme to napisac.
@
macie podpis 'to tylko slowa, nie daj sie zmanipulowac' a jednak sie dacie podpuszczac. podoba sie wam 'trapowanie' - sami przyznacie , ze chcecie tej 'popularnosci' , strachu w nisko 'lvl' graczach, bo jesli nie po co byscie robili ta nagonke, te wszystkie posty itp. a wypowiedz 'bedziesz o nas pamietal wstajac z rana' naprawde sugeruje ze cos jest nie tak. to tyle.
[@down]
jak cos wiecej to bede staral sie juz tylko na PW pisac.a swoja droga, dziekuje

@
jestem szczery do bolu ze az przezroczysty - sory taki jestem, milcze albo mowie co mysle
(i nadal nie bede stosowal zasad porawnej polszczyzny, TO TYLKO GRA)
mag super hiper mega mc!