@Sing~
Widząc, jak nędzne są twoje próby udowodnienia samemu sobie, że ubicie tej hydry to chuj-wie-jaki-wyczyn, zaczynam się śmiać. Skończ już, bo jakoś nie widzę, żeby ktoś Ci przyznał racje :^) (chyba, że jakiś inny zakompleksiony 'anty-fatal')
@Jayed
Ode mnie tyle - powtarzasz się. Znowu próbujesz okłamać na siłę samego siebie.
Mało tego, nie odwracaj kota ogonem, bo to Ty zacząłeś tę kłótnie. Jeśli chcesz mi dalej nawrzucać czy tam poopowiadać bajki to zapraszam na pw (tak jak kiedyś), tutaj robimy zbędny syf. Choć i tak wiem, że tego nie zrobisz... przecież musisz zaistnieć jako wróg fatali na internetowym forum, bądź po prostu zrobisz mi na złość, niczym dziecko z piaskownicy x]
Cytuj:
jesli idziecie 3-4 na jednego duzo nizszego lvl
|
Zobacz, że na waszym zajebistym pvp nie istnieje już coś takiego jak wyrównana walka (bo openki to jeden wielki shit i spam mw/sd z elfbota). Wpada x masek na jednego typa na*****ając w 2 hoty. Mówicie, że trzeba rzucać bomby? U nas też. Trzeba rzucać mw? U nas za nadwyżką. Wracając do liczby osób - u nas różnica jest taka, że 2-3 osoby blokują przejście a 1-2 MAX, są 'w środku'. Zresztą, logicznym chyba jest, że trudniejsze jest ubicie kogoś mobem, a nie tym co masz w plecaku. Przecież nie powiesz do frosta/asa/hydry/rata 'combo na trzy'. Ponadto, wystarczy mały błąd blokującego przejście a ofiara ucieknie z respa, co kończy się porażką. Na pvp zawszę możesz ją dogonić i zajebać nawet pod depo.
Na koniec, małe sprostowanie do tego co pogrubiłem.
50ed&50ms (blokowanie przejścia + środek przez jakiś czas) + 85ek~ vs. 102ms. Huncił kiedy weszliśmy, brakowało respa.
48ed~&52ms~ (blokowanie przejścia, sio/ew. mw 'w środku') + 80ek~ vs. 91ek + 68ek.
49ed~ + 86ek vs. 85ek na
guardach. Nie miał kicka, nie bocił, nie zaafkował.
50rp~ + 64ek vs. 105 pall
Na razie Ci wystarczy.