Zobacz pojedynczy post
stary 02-11-2008, 12:45   #894
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

@panowie up
Jądra ze stali co? Już się nie kompromitujcie prymitywy, bo lamerstem od was daje na kilometr. Jak jesteście takie zuchy, to wracajcie przed blok, 12 latkom komy kraść, a nie tutaj na forum grozić wszystkim, jacy to nie wy.

Panowie niby mają po 16+ lat (czyli mija okres, w którym kończy kształtować się światopogląd), lecz przez Tibię/skuny, zatrzymali się na poziomie 13 letniego dziecka. Po wypowiedziach stwierdzam, że do elity społecznej nie należycie... Cóż, oczywistą sprawą jest fakt, że nie mogą w jej skład wchodzić Tibijskie nerdy.

Cytuj:
XR3 nie zna życia nie wie co to życie między blokami, nie wie co to kosa pod żebrem...
Jou

Cytuj:
to ja powiem tak xr3 co ty mozesz wiedziec o zyciu na osiedlui skoro nawet w wirtualnej grze boisz sie konfrontacji typu PvP LAMUS!
Mam kilku dobrych kumpli z osiedli. Dobrze wiem jak tam jest, nie raz z nimi piłem i muszę przyznać, że nie można ich z wami porównywać.

Jełopy bez szkoły.

Edit:
Sam nie wiem kto się bardziej kompromituje. Ja, poniżając się do tego stopnia, aby dyskutować z plebsem, czy wy, prezentując wasz brak intelektu.

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 02-11-2008 o 12:48.
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem