Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3
Sam nie wiem kto się bardziej kompromituje. Ja, poniżając się do tego stopnia, aby dyskutować z plebsem, czy wy, prezentując wasz brak intelektu.
|
CHyba logiczne że TY się bardziej kompromitujesz. Wyzywałes nas, bo sami Cię do tego sprowokowaliśmy, chcieliśmy żebyś nas wyzywał, żebyś udowodnił sobie, że jesteś kretynem. Teraz po naszych wypowiedziach możesz jasno siebie okrelisc kretynem. Przyszedłes z innego forum na nasze, że tak powiem "dziwne" forum Arcanii. Każdy kto przychodzi tutaj z innego forum z nami podyskutowac szybko zostaje skarcony i wygnany z forum. Każdy kolejny twój post na naszym forum będzie udowodnieniem jakim jesteś naprawdę kretynem. Mogliśmy Cię dalej wyzywac, obrażac itp. lecz to nie miało już sensu sam sobie udowodniłeś na jakim poziomu rozwoju właśnie jesteś. Nie mam pojęcia czego tutaj szukałeś, bo szczęścia u nas na Arcanii naprawdę nie znajdziesz. Wyzywałes nas od 13 latków a w łątwy sposób w kilka osob udało się nam Ciebie skarcic. Widac, początkowo chciałes wykazac się inteligencją która początkowo myliła Nas, lecz pózniej zostałeś w banalny sposób zrównany z ziemią. Nie masz już tutaj czego szukac. Chcem Ci jeszcze na koniec powiedziec, że żaden z nas nie ma po 13 lat i żaden z nas nie jest takim kretynem jak Ty. Dziekuję teraz już ze spuszczoną głową w dół możesz opuscic nasze forum. Żegnaj...