Zobacz pojedynczy post
stary 02-11-2008, 15:18   #360
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Falcon Wings Pokaż post
Tyle tu spamu... No coz.
Ja osobiscie jestem przekonany iz istnieja inne cywilizacje. I jestem naprawde przekonany ze sa rowniez na naszej planecie stworzenia, ktore nie sa powszechnie znane.
Rzad wiele ukrywa. Tak jak wmowiono ludziom ze dwa samoloty udezyly w WTC powodujac zawalenie, tak mocno rzad nie stara sie wytlumaczyc opinii publicznej zjawiska NOL'i.
Prosta sprawa- rzad wymienia sie z innymi cywilizacjami. Obcy dostaja mozliwosc robienia badan nad ludzmi, za przekazywanie glownym panstwom technologii.
Jest to poprostu wiadome, ze inne cywilizacje istnieja. Sam Hitler bardzo sie interesowal takim zjawiskiem i ktos, kto jest troche obeznany w temacie napewno slyszal juz kiedys o "Wunderwaffe". Wszystko jest oczywiscie bardzo tajne. I nawet glowy panstw sa pod naciskiem. Nie moga nic powiedziec. Kazdy wtajemniczony jest pod przysiega. Jezeli cos powie, zostaje wyczyszczony z bazy danych. Przestaje oficjalnie istniec. Potem jest zabijany.
Najlepszym przykladem jest pewien general z tajnej bazy Dulce. Uciekl z niej, kiedy dowiedzial sie ze ludzie tam trzymani to nie ochotnicy, tylko porwane osoby. Gdy tylko uciekl, zostal wlasnie tak wykasowany z bazy danych. Przestal istniec. Opowiedzial o calej historii w radiu. Pokazal mnostwo dowodow. Obecnie juz chyba nie zyje.
Przepraszam jezeli was nastraszylem. To nie byl moj cel. Moim celem bylo otworzenie Wam oczu. Tym, ktorzy mowia o tym ze wierza lub nie wierza w ufo. Wierzyc lub nie wierzyc mozna w Boga. Nikt go nigdy nie widzial i to kwestia duchowosci. Jednak Obcy... Tych widziano. Mozesz jedynie zaakceptowac to, lub nie.
xDDDDDDDDDDDDDD?
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem