Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shir'ley
Coś Dla Shir  =*
o prawda z jej konta gdyż moje zablokowane
miało być z dedykacja dla Vizawo ale uznałem, że i tak wystarczająco robi z siebie osła co mu bardzo dobrze wychodzi  pozdro Vizawo 
|
Czy robi z siebie osła raczej nie pasuje te określenie do niego. W tej grze odnajduje coś czego brakuje mu w realnej rzeczywistości gubi swoje kompleksy, które nie wychodzą na światło dzienne.. Nie widzi świata poza grą wszystko mu się z tibią kojarzy. Wku***a wszystkich na około jego dziecinną gadaniną, pierdoleniem bezsensownym i obrażaniem się o byle co. Poza swoim pikselkowym ludzikiem i innym pikselami nie ma kolegów staraj się to uszanować. Zobacz ile razy zmieniał gildie, spytaj się kogoś kto go zna jakie ma zdanie na temat niego. Z własnego doświadczenia wiem, że wygląda to tak "jest jaki jest nic nie poradzisz" i to nie jest opinia jednej czy dwóch osób. Odpuść sobie niech chłopak tylko zgrywa kogoś za monitorkiem, bo raczej w realnym świecie nie uda Ci się z nim zmierzyć chyba nie muszę już tłumaczyć dlaczego, bo sam potrafisz sobie na to odpowiedzieć doskonale. Zapewne tego nie widzi, wcześniej, czy później dostanie nauczkę tak czy inaczej. Dlatego apeluje do WSZYSTKICH, bo tych osób jest więcej, aby go zostawili w spokoju, bo nie tylko Ty jesteś sam który ma do niego pretensje. PEACE
Na chamstwo odpowiadaj kulturą.