Panowie, wiekszosc wad ktore tutaj wymieniacie da sie obejsc, na przyklad nie prawda jest to, ze nie mozna kogos zabic. Mozna, tylko ze o wiele trudniej niz na pvp, nie bede tutaj opisywal jak, bo wystarczy poczytac opinie tych co sie na tym bardziej znaja niz ja.
Kolejna sprawa - skillownie. Nigdy nie mialem wiekszych problemow ze skillowaniem, po prostu wstarczy znac pare "tajnych" miejscowek. Kumpel moze ci przyzwac monka, ktory bedzie bloczyc np. Ghula, i w ten sposob ty mozesz skillowac na tym dzikim ghulu.
Zlodzieje lootbagow - tez zaden problem. Chowam lootbaga do swierzo zabitego minosa i rzucam nim po innych minoskowatych flakach, i mozecie mi wierzyc, ze nigdy nikt mi nie zajumal loota (trzeba tylko, zmieniac ciala potworkow na te ktore wystepuja akurat na danym terenie).
To tylko trzy przyklady, bo nie chcialo mi sie czytac wszystkich postow ;p
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku.
Ostatnio edytowany przez Askaral - 02-11-2008 o 20:09.
|