Zobacz pojedynczy post
stary 03-11-2008, 12:35   #1
hoT_sauce
Użytkownik Forum

hoT_sauce's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2008

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Allen Goth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hell Reapers
Świat: Astera
Poziom: 100
Skille: 83/79
Poziom mag.: 6
Żarówka Miejsca Do Skillowania.

Tak jak w temacie, wklejajcie screeny z miejscami gdzie skillujecie.
Ja preferuje slimy więc wkleję kilka miejsc gdzie ja skilluje
Kilka zasad obowiązujących w tym temacie:
-jeśli ty wchodzisz po to, aby oglądać czyjeś miejsca i później wybijać innym slimy - to nawet tu nie zaglądaj ;D
-jeśli masz jakieś miejsce fajne miejsce - podziel się z nami nim

1.BK house - dobre miejsce, ponieważ można zamknąć się w pokoiku ze slimem, ale dużo ludzi się tam kręci. (klucz do zdobycia w starym drzewie obok bk'house.

2.Pokoik obok wydy. Jest to dobre miejsce, ponieważ nie chodzi tam tak wiele osób jak koło bk'house, i również można zamknąć się na kluczyk. (trzeba ropnąć slima - jest pod chatką(kluczyk do zdobycia w trumnie - zejscie w kanale tuż obok wydy)).

3.Góra pod domkiem Wydy. Dobre miejsce, lecz często odwiedzane przez innych graczy. Plusem jest to, że nie ciężko tam o Slima. (są 2 miejsca(miejsce a\ ,i miejsce b\) na górze do skillowania i 2 slimy, więc na górze skillować mogą 2 osoby).

a.

b.

Według mnie są to jedyne opłacalne miejsca do skillowania na slimach, jeśli chodzi o skillowanie na facc'u. Wklejać swoje miejsca
Jak znajdę jeszcze jakieś opłacalne to wrzuce.
Jeśli już tu jesteście to pomóżcie utrzymać topic, a nie wychodzicie obojętnie.

Nigdy nie wdawaj się w kłótnię z debilem, sprowadzi cię do swojego poziomu, a później wygra doświadczeniem.

Temat o moim knighcie na Astera.

Ostatnio edytowany przez hoT_sauce - 03-11-2008 o 15:07.
hoT_sauce jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.