Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Snagoth
c-walk and 2pac 4evah!
a 'taniec' tytułowy jest po prostu smieszny... widzisz tam jakas technike? Bo ja widze jedynie umiejetnosc 'plywania' i TYLE... jesli chcesz sie fajnego tanca nauczyc.. to chyba domyslisz sie jakiego
|
Naucz się zrobić efekt
pływania na poziomie, wtedy uznam, że ten taniec jest "śmieszny". Nauczyć się jest w zasadzie prosto, ale efekty nie przychodzą po 5 dniach, tylko po miesiącach.
@up
W MS'ie również masz swój styl, w każdym tańcu on musi być, bo to co robi większość wykonawców na utubie (Hardstyle Republic i kilka innych osób...) to jest ich pasja.
W Malezji/ Australii to jest po prostu chleb powszedni, w Polsce co prawda też i to tylko głównie okolice Katowic i może dlatego większość ludzi uważa to tylko za "triki" a nie zwykły taniec. ; )
@down
Sam trenowałem kiedyś c-walka i wcale nie uważam go za zły taniec(w sumie to nie taniec

), ale imho (ofc Ty możesz mieć inne zdanie) dla mnie MS jest nie tyle bardziej widowiskowy, ale dlatego że po prostu lubię słuchać hardstyle'u, a Melb jest takim jakby dodatkiem do tego, co kocham. ;]