Zobacz pojedynczy post
stary 16-01-2005, 15:17   #35
aktus
Użytkownik Forum

aktus's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata

aktus ma numer GG 6005132
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xifuzal
BO clipy to hu#e obawiaja sie ze popularnosc otsa przerosnie ich badziewie pff ,
.

ot i tutaj widac "typowa polska inteligencje" polskiego nooba ( i pozniej sie dziwicie ze nie lubia nigdzie polakow ) i do tego nie zna podstaw ortografii polskiej ( "ch*j" pisze sie przez Ch nie H )...
po pierwsze CIP-soft wypuszczajac to jak to ladnie nazwales "badziewie", w ktore pewnie grasz i bez ktorego nie bylo by ots'a, nie chce, aby na jego pomysle zarabiali inni... nie wiadomo co by sie stalo w przyszlosci. moze ktos by wprowadzil kiedys typowa platna konkurencje dla tibii? nawet ots korzysta ze starego klienta tibii... to tak jak bys robil telefony dajmy na to nikii. bierzesz od nich obudowy i samemu robisz "wnetrze" telefonu.

Cytuj:
Gdyby nie to co tibia.pl zrobila to prace nad ots'em zwawo by szly i za pare miesiecy pewnie bysmy grali w ots ze wszytkimi mozliwosciami co w normalnej tibi (czli loot z potwora, ringi podwyrzszajace skile i wiele innych)
ALe coz tak to jets jak w komunizmie zakazac i hu#J
z tego co sie orientuje to www.tibia.pl nie jest i nie byla wspoltworca ots'a. na stronie byl tylko kacik, na ktorym mozna bylo poruszac pewne sprawy...
chcesz otsa? prosze bardzo. zciagnij sobie zrodlo i napisz sobie wszystko czego jeszcze nie ma SAM. ciekawe czy dasz rade.
co do komunizmu... ciekawe czy chociaz zyles w tych czasach to raz, a dwa... rob telefony, tak jak ci wczesniej pisalem, i zobaczysz jak szybko bedziesz siedzial...

Cytuj:
Jedynie moze nas uratowac jakas strona polska gdzie bedziem mogli sie powymieniac o tym i dobzi programisci !!
alez sa takie strony. angielsko jezyczne, niemiecko jezyczne i polsko jezyczne... ale znajac zycie twoj poziom inteligencji nie moze pozwolic ci na korzystanie ze stron innych niz polskie...

------------------------------------------------------------------------
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Molta
Jejq moze wezme CIPowie to pod swoja opieke i pojawia sie IP bany i inne dziadostwa :/
Eh...oby nie bo tylko na OTservy moglem liczyc jak IP bana mialem ....
jak bedzie na tym forum jakis normalny GM to mam nadzieje ze beda banowane IP... koniec z keyloggerami na forum. koniec z handlem postaciami... tylko niestety glupie odpowiedzi zostana...

Ostatnio edytowany przez aktus - 16-01-2005 o 15:22. Powód: edit
aktus jest offline