Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ditto
@Down
Co nie zmienia faktu, że właśnie czarnoskórzy zawodnicy najlepiej spisują się w tej dyscyplinie, a co sezon nowy zawodnik wyróżnia się ponadprzeciętną umiejętnością gry.
|
Powiedz mi ty w jakich sportach (nie umysłowych) murzyni nie wymiatają? Chyba tylko siatkówka...
Cytuj:
Odrzucają jednak tak zaskakujące (przynajmniej dla mnie) transfery, ciężko się w tym połapać.
|
Apropos. Wiaodmość sprzed kilku h: Iverson w Detroit, Billups, McDyess w Denver. Baaardzo ciekawy trade. Iverson niezbyt lubi grać na PG a na SG w Detroit bryluje Rip Hamilton... IMO, Denver skorzystała z tego bardziej mimo, że Iverson to Iverson.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez K.Jay
Dobry skład ma także Toronto Raptors. Oby O'Neal i Bosh się uzupełniali.
|
Bosh <333
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez K.Jay
Skoro tak uważasz, to kto będzie czarnym koniem? 
|
Miami!!

Licze bardzo na Houston... Mają swoje trio.. T-mac, Ron Artest i Yao. Mam nadzieje, że T-mac w końcu się przełamie i przejdzie 1szą rundę PO
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slay
Sixersi sa zawsze grozni i moga cos wskorac. NOH czy Golden State tez bym nie lekcewazyl, ale najchetniej w roli czarnego konia widzialbym Jazzmanow - nie ze wzgledu na jakis superrewelacyjny sklad czy potencjal, ale ze wzgledu na sentyment. Kibicowalem im od zawsze, czyli od ery Malone'a, Stocktona i Hornacka.
Aczkolwiek nie zdziwie sie, jak w tym roku sensacja beda jakies randomy pokroju ATL czy OKC. =P
|
Jak dla mnie NOH to jeden z faworytów obok LAL/BOS, jeszcze SAS bym dorzucił chociaż ich nie cierpie. GSW czarnym koniem? nop. OKC? tym bardziej. Jazzmani zawsze są mocni, ale finał konferencji to raczej max

Detroit...Zobaczymy jak bedą se radzić z Iversonem. Ewentualnie Denver... po tym trade nabiera nowego wymiaru.. tym bardziej, że poprawiają grę w obronie.
Patrzcie tu jak anglicy grają w kosza:
http://www.youtube.com/watch?v=Ysv3v7uXblw