Temat: Maple StoRy
Zobacz pojedynczy post
stary 03-11-2008, 22:50   #2142
DziubaS
Użytkownik Forum

DziubaS's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pawolka93 Pokaż post
E no przestańcie z tymi cheatami.... Może czasem na burning zone ew. dungeon ktoś siedzi i tyle... A GMy działają ostatnio wydajniej, więc może...
Zgadzam się z tym w zupełności: ) Duże postępy jeżeli chodzi o Cheaty, możesz od razu raport dać.. i GM to sprawdzą..

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mietekzzamiedzy Pokaż post
A czy dalej tak jest ze nie da sie normalnie podlaczyc do globala i trzeba cudowac ? bo wyczytalem ze sa takie problemy i trzeba zmieniac ip jakies proxy nie wiadomo co ;f?
Uważnie czytaj było już, w tym poście Kolega wszystko Opisał (i zaufaj mi że to nie jest jakieś Cudowanie..)
@Coś ode mnie
Po prostu ściągamy HotSpot Shield, uruchamiamy, otworzy się stronka i musi się na zielono być ten znaczek: p to wszystko : D Przy rejestracji ja akurat nie musiałem mieć, słyszałem że nie którzy też musieli Mieć.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Unserious_Hob Pokaż post
Jeśli ktoś chciałby pograć ze mną na Globalu, zapraszam. Powiem może jak się zarejestrować bez potrzeby pobytu w Ameryce..
Ukryty tekst:
Ściągamy to: Klik! HotSpot!
1. Instalujemy. Nie ważne jaki mail podamy, żaden link nam tam nie przyjdzie, co najwyżej spam.
2. Włączamy.
3. Wybieramy "Run HotSpot Shield".
4. Gdy zobaczycie zielony napis "Connect" klikacie na niego i czekacie ok. minutę. Jeśli będzie napisane na czerwono "Disconnect" to znaczy że wystarczy chwilę poczekać.

My IP is 38.98.163.154.
My country is United States.
My city is Washington.

Teraz może nam trochę mulić polskie strony, ale po założeniu konta na gMS możemy kliknąć "Disconnect" i wszystko wróci do normy. [by .hobnail]

UWAGA! HOTSPOT MUSI BYĆ WŁĄCZONY GDY GRAMY DO 2ND JOBA! (To nie laguje gry.)

Fajnie by było, bo trochę nudno :< Mam nadzieję że miniporadnik się przyda.

Pozdrawiam! Gramy na Broa jak narazie gram Bowmanem, choć czekam na pirata zobaczymy co z tego wyjdzie pozdrawiam, Nick DziubsS

Ostatnio edytowany przez DziubaS - 03-11-2008 o 22:55.
DziubaS jest offline   Odpowiedz z Cytatem