Zobacz pojedynczy post
stary 16-01-2005, 16:24   #436
aktus
Użytkownik Forum

aktus's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata

aktus ma numer GG 6005132
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dudek_13
Jak zobaczyłem ten post pomyślałem "jak widze twoje skille to mi sie chce płakać" na 10 lv 60/60 i myslisz ze to tak łatwo prędzej treniąc na potworkach dojedziesz 11 lv nim zrobisz to 60/60 w twoim przypadku aktualnie 1 skilla robi sie ~30 minut skilla 55+ robi sie ~2h a jeszcze musisz poswiecic to 1 h na 45+ wiec wyjdzie ci jakies ~20 h treningu przy tym zdobedziesz okolo 4K expa bijac trolle (znaczy treniac) wiec raczej nie uda ci sie zrobic 60/60 na 10

BTW ja mam knighta 14 lv skille 54/50 i trenie caly czas a jak kolesie mowia ze mam dobre skile to mowie ze ich pogielo
wiesz... trolle sa strasznie miekkie i powyzej pewnych skilli stanowczo za szybko padaja... poza tym to straszne *******y i w redzie uciekaja... okolo skilli 35/35 idzcie na roty najlepiej... powyzej 50 polecam juz minoski... na nizszych skillach z cala pewnoscia stwierdzic moge ze na jednym rocie tzn dokladniej na jednej parze, ale lejac jednego, przy skillach cos okolo 40 mozna z jednego rota(!!!) wycisnac 12% skilla. przy skillu 56/55 i z hand axe z parki okolo 4-5% max. z sickle idzie troche wiecej bo okolo 7-8%, ale to duzo dluzej trwa powodem tego jest fakt, ze przy takich skillach za zadko trafiamy do krwi. przy skillu powyzej 70 to juz tylko minoski zostaja bo dwarfy i rotki za szybko padaja -> za slaby acc...
moj kumpel mial na 8 levie skille 73/73 i 15 level ( czyli od 8 do 15 ) zrobil w jakies 30 minutek na... cyklopach... a pozostale 15 leveli dzielace go do 30 zrobil na guardach. wiec powiem tylko tyle... da sie...

aktus jest offline   Odpowiedz z Cytatem