Cytuj:
Oryginalnie napisane przez holuu
No miales neo fragi kilka 40 lvli kilka 50 i pamietam ze ci sie udalo Ykana Ixama fragnac chyba na 80. Na ob byles chyba tylko jednym a na sneakach przed SS chyba wszystkich, moze myslisz ob - sneak. Co z tego ze byles skoro co sneak to kilka sekund przed ss padales?  Neo, skoro we 2 magow mnie zabiliscie a reszta stala na gorze to skad wiem ze bylo was 6? :> Ofc bo kazdy bil.
a wgl to WY*******AJ na iridie bo to juz nie twoj serv, nikt cie tu nie potrzebuje i twoich bajek.
|
Hoho, widze ze wiecej wiesz o jego deadach niz on sam. Może padal co sneak, ale sie nie poddawal odrabial lvl (ciagle z 89 na 90) i dalej chodzil walczyć, zdobywał kase noob charami na kolejne blessy i walczyl, a ty? Walczyles dawergiem 1 dead i koniec gry, moradinem praktycznie nie walczysz bo co by bylo jakbyś padl? Ofc. Allegro.
Nie wiem po co go zle oceniasz po tym że padał na sneakach, uwierz mi on poszedl za przyjaciolmi do ftp oni mieli duzo slabszy team i byli debilami z nimi nie da sie nie paść prawie na kazdym OB nawet jakbyś był pro pvp master czy huj wie kto jeszcze, to że ty byłeś w dobrym teamie to myślisz że kozak, w ogóle tak krytykujesz wszystkich że az to po tobie widać że chcesz z siebie zrobić wielkiego pro i w ogóle pokazujesz to że bez ciebie ta wojna nie mialaby sensu i na bank byście przegrali, niestety tak nie jest. W tej wojnie jestes nikim i niby poszedles za przyjaciolmi jednak huj, wedlug mnie poszedles zeby ci sie lepiej gralo. A na openkach/battle chodzileś leyoshim bo sraleś moradinem niby lepiej palkiem ale nie miales nawet 80 lvla, a bez assów to huj combo max 180~? (pb-100+sd-70~~).
To by było na tyle, bye
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez holuu
Nie wydaje mi sie. Isc na snejka ubic jakiegos 50 lvla i pasc to gorsze niz nic nie zrobić.
|
A co lepiej jest raz pasc i konczyc gre tym charem albo pasc raz przez netkick i wystawiac chara na allegro?