Zobacz pojedynczy post
stary 05-11-2008, 19:44   #4328
holuu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 11 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 166
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior Pokaż post
Hahahah niestety... Bylo wiecej fragow. I nie 40, bo all 50+ byly liczone. Na OB bylem prawie kazdym, prawie bo wczesniej juz pisalem ocb. Hmm no sneakow bylo w chuj, a padlem na 3 tylko. Z kad wiesz ze w 6? Bo przed twoim postem napisalem to jako pierwszy? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Btw, dlaczego mam "wy*******ac" na Iridie? Gram i tu i tu, pozatym wy*******ac to ty sobie mozesz swoich kumpli w odbyt.
Fragi są zapisane na twoim accu przez 3 miechy, plx wklej. psopasoasoppoasas, zobaczy sie ^^. Ob prawie kazde bylo pozno w nocy albo nad ranem i wystarczy obejrzec filmy i wiadomo ze na tych OB CHYBA zadnego polaka nigdy nie bylo. Ani mnie ani ciebie asena itd wiec nie pierdol.

@Girni
Przestalem walczyc dawem bo chyba 2-3 dni po deadzie pacc sie skonczyl, dla jasnosci. I nie pisz jak nie wiesz, Neo cały czas lizał rowa Mathowi jak Math chcial zrobic POI (mowa o gildii Sixth Alliance) i zrobic new war przeciw ftp. A ze poi nie wypalil to Neo został w ftp. A na poczatku war chcialem dojsc do FTP, mialem wtedy bodajze 95~ lvl, to Xeosnar nie chcial mnie invitnac. Zrobilem neutral gildie DH sie zgodzilo, FTP nie. Więc razem z Shaką doszlismy do, wtedy, HP. Tyle ze ja zostałem a inni poszli spowrotem do ftp zeby zrobic POI.

Ostatnio edytowany przez holuu - 05-11-2008 o 19:50.
holuu jest offline   Odpowiedz z Cytatem