Zobacz pojedynczy post
stary 05-11-2008, 22:14   #1
Szaman
Użytkownik forum

Szaman's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: Wałbrzych

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Almaril
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 74
Skille: 85/68
Poziom mag.: 17
Szaman ma numer GG 4771336
Domyślny "You'll never forget your first dragon"

Slogan ten, jakże znajomy znacznej większości Tibijczyków, a raczej jego sens odcisnął swe piętno na większości z nas. Rzeczywiście trudno zapomnieć swoje pierwsze spotkanie ze smokiem, a przynajmniej tak było w moim przypadku. Tak więc w tym oto nabijaczu postów chciałbym, byście podzielili się swoimi wspomnieniami o smokach.

Ze mną nie było za ciekawie. Niezmała cztery lata temu stworzyłem swoją pierwszą postać o dźwięcznym imieniu Legolas The Lightning Arrow (Legolas było już zajęte, a jakże ). Po tygodniowym zmaganiu z Rookiem, wprowadzeniu się do Thais i wbiciu jakoś kilku leveli pękałem z dumy gdy obnosiłem się po mieście z moim 15 levelem, więc postanowiłem trochę pozwiedzać pobliskie podziemia. Chwyciłem za łuk, zapakowałem do plecaka raptem 200 strzał i ochoczo ruszyłem w stronę spawnu beho. Po ubiciu kreatury nabrałem jeszcze większej pewności siebie i wpadłem na pomysł, by zejść jeszcze niżej. Zszedłem do pewnej dziury i moim oczom ukazały się dwa wielkie, ziejące ogniem czerwonookie stworzenia (Było to mniej więcej to miejsce, gdzie teraz jest quest z kilkoma kamyczkami szlachetnymi pod Thais, na południowy zachód od spawnu beho). Trzy sekundy później byłem już w świątyni zachodząc w głowę co się właśnie stało .

Może i trochę podkoloryzowałem pewne szczegóły, w końcu było to jakiś czas temu, ale główne wydarzenia i miejsce bez zmian. A jeśli Was tym tylko zanudziłem, zawsze możecie mnie trochę poflame'ować lub zablokować temat

Ostatnio edytowany przez Szaman - 07-11-2008 o 03:50.
Szaman jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.