Zobacz pojedynczy post
stary 05-11-2008, 23:04   #449
Shady44
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 02 2008
Lokacja: Warszawa

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Isara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rayan_666 Pokaż post
tibia jest gra RPG, a ile rpg bylo w tibii 7.1?
3-4 questy, w ktorych potrzebowales wiecej niz 1 osobe (siebie), zeby go wykonac. Teraz tych questow jest duzo wiecej i tibia oferuje nam o wiele wiecej mozliwosci. Jedynie zgodzic sie moge z tym, ze kiedys na widok ~80 lvla sie wolalo cala rodzine i robilo sie 15 screenow i wywiadow z nim. Co prawda wracajace do reki speary i gwiazdki nie maja mniejszego sensu, tak samo jak hity po 400 od najta i pala (co kiedys bylo w ogole nie do pomyslenia) wg mnie. Mowicie, ze w tibii teraz nie ma pvp. Wrecz przeciwnie - jest ono bardziej rozwieniete wg mnie. W starszej tibii pvp glownie polegalo na 1 czynnosci - albo biles sd, albo sie manasowales, albo sie uhales. Teraz w tibii mozesz jednoczesnie bic m wallami - co jest teraz glownym czynnikiem prawdziwego pvp (przyklad: azura xD), mozesz sie manasowac lub leczyc i atakowac. pvp jest bardziej rozbudowane i widowiskowe wg mnie. I takich przykladow, co jest lepsze, a co gorsze mozna wymieniac jeszcze duzo. Jedni powiedza, ze wiecej jest tego gorszego, a drudzy ze tego lepszego. pamietajcie, ze nigdy nie mozna dogodzic obu stronom, a jak widzicie, tibijczykow jest co raz wiecej, co jest glownym celem cipsoftu

Tym tekstem chcialem wyrazic moja opinie, nikomu nie chcialem dogryzac ani zaprzeczac, takze komentarze typu ' nie znasz sie' schowajcie do kieszeni

pozdrawiam
nie znasz sie
16:01 Morecus [164]: ej... ja chyba desert questa nierobilem
16:01 Remavon [82]: ja tez chyba
16:02 Morecus [164]: SEARCH TEAM TO DESERT QUEST I AM PALLY!

Shady44 jest offline   Odpowiedz z Cytatem