Zobacz pojedynczy post
stary 05-11-2008, 23:30   #967
Lafa_elo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2008

Domyślny

Owszem. Jako iz rozmiescilem moich zwiadowcow na kontach prostych tibijskiego kwadratu doniesli mi iz Picinhoxs zastosowal niewiarygodne techniki blokowania ludzi na polu btiwy. Jego technika Zywego M'walla kiedy sam przeistocza sie w magiczna sciane pomogla mu zrashowac przez granice ukrainsko polska i przemycic paczke fajek ktore sprzeda zeby miec na rachunki za prad. Kanciaty nie zostaje w tyle, kupil on od piciego ksiazke medzik technology for all i opracowal technike kwadratowego sd. Runa ta zachacza o 4 katy twojego piksela i zadaja poczworne obrazenia. To nie wszystko co przygotowali wojownicy z wara. Lio zastosuje technike bialej plamy ktora oslepi ekran przeciwnikowi. Lolek z rzeszowa nie ma zadnyhc skili ale to jego atut. Kazdy czeka na magiczny atack za 3 many i 1 soul a on udezy zfista. A co po 2 stronie konfliktu? Jako iz w kaliszu nie ma mcdonalda zolnierze Kalisza gloduja. Bobek robi co moze zeby zalatwic jakies zarelko z Wroclawia lub Legnicy. Arek Filip i Kamil rozkminili kto co byl i dolaczyli do Kalisza. Uwazaja ze dzieki masowemu wzrostowi bananow jabllkowych na jamajce wyzywia armie Kalisz&Legnica. Xr3 jak na prawdziwego spolecznika przystalo mial zgona po soku babanowym z dolewka wodki tjst drink. Dzis takze doszlo do 1 openki. Zgineli Bajsi i Kamil bo skonczyly mu sie magiczne itemki z pudelka rybackiego. Po stronie K&K (kanciaty feat kamien) 0 dedow. Znakomita partie zagral pici! Jego blokowanie przeciwnikow czyli zwyoemwalowanie wyeliminowalo zagrozenie ze strony arabskich handlarzy plytkami do lazienek. Inflacja spada a cena lodowek w media markt spada o 14% ze wzgledu na zmasowane ataki ksiegowych z podbeskidzia na banki w usa. Jezeli tak dalej bedzie dojdzie do konca siwata gdyz bron masowego razenia posiada wielki Popas. Jedyna nadzieja jest taka ze on nie ogarnia i nie wiem jak to dziala. Jesli pici i kanciaty powiedza mu jak aktywowac bombe bedzie ded. Oni maja bota i mnie ded no sxe hak ded cino ?
Lafa_elo jest offline   Odpowiedz z Cytatem