Owszem. Jako iz rozmiescilem moich zwiadowcow na kontach prostych tibijskiego kwadratu doniesli mi iz Picinhoxs zastosowal niewiarygodne techniki blokowania ludzi na polu btiwy. Jego technika Zywego M'walla kiedy sam przeistocza sie w magiczna sciane pomogla mu zrashowac przez granice ukrainsko polska i przemycic paczke fajek ktore sprzeda zeby miec na rachunki za prad. Kanciaty nie zostaje w tyle, kupil on od piciego ksiazke medzik technology for all i opracowal technike kwadratowego sd. Runa ta zachacza o 4 katy twojego piksela i zadaja poczworne obrazenia. To nie wszystko co przygotowali wojownicy z wara. Lio zastosuje technike bialej plamy ktora oslepi ekran przeciwnikowi. Lolek z rzeszowa nie ma zadnyhc skili ale to jego atut. Kazdy czeka na magiczny atack za 3 many i 1 soul a on udezy zfista. A co po 2 stronie konfliktu? Jako iz w kaliszu nie ma mcdonalda zolnierze Kalisza gloduja. Bobek robi co moze zeby zalatwic jakies zarelko z Wroclawia lub Legnicy. Arek Filip i Kamil rozkminili kto co byl i dolaczyli do Kalisza. Uwazaja ze dzieki masowemu wzrostowi bananow jabllkowych na jamajce wyzywia armie Kalisz&Legnica. Xr3 jak na prawdziwego spolecznika przystalo mial zgona po soku babanowym z dolewka wodki tjst drink. Dzis takze doszlo do 1 openki. Zgineli Bajsi i Kamil bo skonczyly mu sie magiczne itemki z pudelka rybackiego. Po stronie K&K (kanciaty feat kamien) 0 dedow. Znakomita partie zagral pici! Jego blokowanie przeciwnikow czyli zwyoemwalowanie wyeliminowalo zagrozenie ze strony arabskich handlarzy plytkami do lazienek. Inflacja spada a cena lodowek w media markt spada o 14% ze wzgledu na zmasowane ataki ksiegowych z podbeskidzia na banki w usa. Jezeli tak dalej bedzie dojdzie do konca siwata gdyz bron masowego razenia posiada wielki Popas. Jedyna nadzieja jest taka ze on nie ogarnia i nie wiem jak to dziala. Jesli pici i kanciaty powiedza mu jak aktywowac bombe bedzie ded. Oni maja bota i mnie ded no sxe hak ded cino ?
|