Po pierwsze primo
ludzie co wy tu dajecie???;//
zal:/
Nawet nie chce mi sie zagladac na to forum i sie tu wypowiadac:/
bo co sie tu dzieje i jak to przegladam to ze tak powiem zbiera mnie na wymioty:/
chcecie sie klocic??? jebac, wyzywac itd. to na privie a nie here na forum:/
Po drugie^^
chciałem oglosic wszem i wobec, iz na chwile obecna jestem najlepszym polskim ms-em

na tym serwie z czego jestem bardzo dumny<lol> i chcialem tu tym samym oznajmic ze moj cel w tej grze zostal wlasnie osiagniety
nie chodzi mi tu o pvp bo w tym akurat to jestem slabiutki

ale o skile i exp

Teraz napewno ogranicze troche gre

nie mowie ze zaprzestaje calkiem z tym

bo z tym bylo by bardzo trudno tym bardziej ze teraz idzie zima i coraz dluzsze wieczory:/
zimno na dworze to nie chce sie tak bardzo z domu wychodzic:/
no wiec dla zabicia czasu w wolnych chwilach trzeba bedzie logac
Jesli chodzi o wara... bo co do tego tez musze sie wypowiedziec jak juz pisze tutaj posta
nie wnikam w to bo dla mnie to jest naprawde bez sensu:/tylko szkoda mi zwariowanego kogucika hehe< chyba wszyscy wiemy o kogo mi chodzi>
i fathita bo to sa naprawde wporzadku ludzie mam do nich pelny szacunek,
znam ich nie tylko z tibii jak rowniez z reala i z ktorymi chetnie napije sie jescze nie raz browarka

chociaz fahit ten siniaczek

preferuje bardziej te tanie i owocowe trunki^^ hehe
fifi
szkoda ze trzymasz z brazylami:/ bo moze by Cie tak nie jezdzili tak na tym forum, ja Cie osobiscie nie znam wiec nie mi Ciebie oceniac,
nie mialem jakos okazji z Toba rozmowy o ile dobrze pamietam chociaz juz troche czasu w to gram< jestem pierwszym i ostatnim ownerem tego chara>
no chyba ze kiedys mnie wkurw... to go pogonie

p
nie szukam w Tobie kolegi ale wroga rowniez, uwazam ze co nie ktorzy
<mam tutaj na mysli wlasnie tych malolatow(a nawet dzieci

)ktorzy sie tu wyzywaja od dzieciakow i zasmiecaja to forum:/ >
to tylko Ci zazdroszcza ze masz "takie plecy" w tej grze i ze czujesz sie bezkarny dlatego tak po Tobie jezdza:/
jak dla mnie jest to typowo burackie zachowanie <mam tu na mysli to ze oni nigdy nie osiagna tego co Ty w tej grze>
i ze zwyklej zazdrosci jada po Tobie:/ zal:/
ale odpowiedz sam sobie tak szczerze na to pytanie, "czy bylo warto??"
Ja osobiscie nigdy bym tak nie chcial i nie uczynil, z tego co ja tu widze to trzy/czwarte osob wypowiadajacych sie tutaj Cie nie uwarza...
ale to jest tylko moje skromne zdanie i odczucie^^
Na chwile obecna powiem Ci szczerze ze troche mnie rozpierd... wasze zachowanie:/ jakie to wy nie jestescie kozaki??:/
jak dla mnie to za bradzo sie juz panoszycie na tym serwie:/
myslicie ze jestescie jakimis "bogami" ale wcale tak nie jest uwierz mi

jedynie tide jest wporzadku akurat do niego nic nie mam
na koniec chcialbym jescze raz podziekowac true friendsom ktorych tutaj kilku mam,
bo bez nich nie sadze abym to kiedys osiagnal

a mam tu na mysli krisza, kogucika, pakule<first owner>,mariana rozrabiake, upalonego kaczorka,
fathita, serrie, master gothica, kath shira,Waginallo <old owner> i jeszcze eya
sami real i tylko na nich zawsze moglem tutaj polegac

jak zaczynalem grac jak rowniez do tej pory
jak o kims zapomnialem to z gory przepraszam

troche tu naspamilem ale jak zauwazyliscie ja sie tu nie lubie wypowiadac bo co sie tu dzieje to jest zalosne:/
i nie chce mi sie tutaj z tego powodu nawet zagladac
next post moze jak jebne 150-tke jak wogole kiedys wbije ten lvl<lol2>
pozdro dla powyzej wymienionych osob
z wyrazami szacunku
Janusz Laskowski