Zobacz pojedynczy post
stary 06-11-2008, 23:02   #93
ZapodajMuze
Użytkownik Forum

ZapodajMuze's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2008

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
- Jeśli chodzi o balansację, to uważam, że magowie powinni dostawać po 8hp na lvl. 120ed/ms z 70mlvlem, powinien np. z visa we frosty karać 180-260, a nie tak jak teraz - 130-200.

- Przywrócenie Amulet of Life i obniżenie jego ceny do 40k.

- Dodanie nowych miejsc do polowania na Demony.

- Ulepszenie loota z Wyrmów i PoI Monsters

- Usunięcie z Calassy MWE i zredukowanie obrażeń zadawanych przez Quara Predatory.

- Areny PvP w formie osobnych serwerów.

Moje kontrowersyjne pomysły biorą się stąd, że narzekanie na obecną Tibię i wspominanie z rozrzewnieniem starych czasów 7.4, jest pozbawione sensu. Można tylko ulepszać i naprawiać to, co zostało ostatnio wprowadzone.
Rece mi opadly ... Czlowieku ty w ogole myslisz?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3
- Przywrócenie Amulet of Life i obniżenie jego ceny do 40k.
Parodia sama w sobie . Jaki sens by mialy wojny w tym momencie mi powiedz ?
Cytuj:
- Dodanie nowych miejsc do polowania na Demony.
Zeby mms i g legsy nie staly po 75k ( Tak jak jest tera ,pardodia) Tylko 30k?
Cytuj:
- Ulepszenie loota z Wyrmów i PoI Monsters
To juz w ogole gospodarka upadnie dodam iż dla mnie loot w tibi powinien byc prawie zerowy wydaje sie to glupie ale eq powinno dawac w wiecej i byc ciezsze do zdobycia a nie , ze patrze na Celesta Thread i co 2 osoba 130 lvl ma zdjecie "Loot z frostow Dsm rh i 2 towerki <- 2h ".Nie liczac argumentu up dodam ze gruba wiekszosc 100 + ekow ma full seta na non-pvp co oznacza ze mimo wszystko te "Niezwykle rzadko z demona" to nie do konca tak niezwykle rzadko.
Cytuj:
- Usunięcie z Calassy MWE i zredukowanie obrażeń zadawanych przez Quara Predatory.
Jeszcze chcesz ulatwiac ta banalna gre ? Zeby 50 druid mogl sobie chodzic na quara hell i solo walic 150k/h czy do czego dazysz ?
Cytuj:
- Areny PvP w formie osobnych serwerów.
Tego nie trzeba komentowac ale te zdanie tez mnie zdziwilo .
Albo wybierasz swiat lamusow i nudy albo swiat wojen albo swiat rozpierduchy , jak jestes waflem i grasz na serverach dla nygusow to sie tam kiś a nie "Expie latwo , w*******am sie wszystkim na exp place a zeby ktos mogl mnie dojechac to musze ŁASKAwIE wejsc na arene pvp " hahahaha . Smiech na sali .
Cytuj:
Moje kontrowersyjne pomysły biorą się stąd, że narzekanie na obecną Tibię i wspominanie z rozrzewnieniem starych czasów 7.4, jest pozbawione sensu. Można tylko ulepszać i naprawiać to, co zostało ostatnio wprowadzone.
Ludzie tak naprawde mowiac o starych czasach mysla o trudniejszej gre gdzie pvp bylo ciekwsze a nie tak jak dzisiaj liczy sie tylko okolnir i masa dzikusow na vencie . Jakby system walk hitow itp zmienili na stary + troszke poslabili tamtego sorca a polepszyli knighta i palla , mapke ulepszali a jak narazie zostawili taka jaka jest obecne to ta gra by la by wyjebana w kosmos . Dlaczego ? Zobaczacie jak bylo kiedys nawet hunty na glupich hydrach a teraz bylo KILKANASCIE wiecej miejsc gdzie ludzie nie dawali by rade smi tylko w teamie . Powiem tak , w starej tibi bylo piekne to , ze prawie zawsze byl potwor na ktorego mogles pojsc w grupie bo ci sie to bardziej oplacalo niz pojscie solo ( no dopoki Taifun nie wbil 280 lvla i mial profit na demonach , wiec cipsoft zaczal robic to cale gowno ) . VV przy obecnej mapce i powyzej podanych przeze poprawkach tibia bylaby idealna i w pvp i w exieniu ktore nie byloby ciagle solo. A i zapomnialbym o najwazniejszym przy takim scenariuszu zaczely by istniec takie rzeczy jak rary , gdyz ciezej ubic Poi monstera -> mniej poi weapon -> wieksza wartosc i szpan z przedmiotu .

@Xr3
Upadasz w moich oczach coraz nizej ostatnimi czasy bo zaczynasz pisac coraz wiecej pierdół , mniej sensownych konkretów i spamujesz gdzie sie da .
Mimo wszystko z szczerym uszanowaniem

Zapodaj'muze

Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 06-11-2008 o 23:14.
ZapodajMuze jest offline