Zobacz pojedynczy post
stary 06-11-2008, 23:57   #94
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
Rece mi opadly ... Czlowieku ty w ogole myslisz?
Tak.

Cytuj:
Parodia sama w sobie . Jaki sens by mialy wojny w tym momencie mi powiedz ?
Ten sam, co przed wprowadzeniem takiej zmiany.

Cytuj:
Zeby mms i g legsy nie staly po 75k ( Tak jak jest tera ,pardodia) Tylko 30k?
A kto powiedział, że nie można zmniejszyć drop rate, albo dodać jakiegoś npca, który posiadał by opcję skupowania od graczy ww. itemów? Np. MMS - 140k, Golden Legs 220k itd... To wymusiło by na graczach, kupowanie eq po wyższej cenie.

Cytuj:
Jeszcze chcesz ulatwiac ta banalna gre ? Zeby 50 druid mogl sobie chodzic na quara hell i solo walic 150k/h czy do czego dazysz ?
Tą wypowiedzią dajesz mi do zrozumienia, że nigdy nie byłeś na Calassie i nawet nie wiesz jakie moby się tam respią.

Cytuj:
Tego nie trzeba komentowac ale te zdanie tez mnie zdziwilo .
Albo wybierasz swiat lamusow i nudy albo swiat wojen albo swiat rozpierduchy , jak jestes waflem i grasz na serverach dla nygusow to sie tam kiś a nie "Expie latwo , w*******am sie wszystkim na exp place a zeby ktos mogl mnie dojechac to musze ŁASKAwIE wejsc na arene pvp " hahahaha . Smiech na sali .
Z tym w*****niem się na resp to o mnie było?

Cytuj:
A i zapomnialbym o najwazniejszym przy takim scenariuszu zaczely by istniec takie rzeczy jak rary , gdyz ciezej ubic Poi monstera -> mniej poi weapon -> wieksza wartosc i szpan z przedmiotu .
Masz po części rację. Spójrz na to jednak z tej strony, że itemy lecące z PoI monsters, są na ogół bezużyteczne. Dlatego też, ludzie ich nie chcą huncić.

Cytuj:
@Xr3
Upadasz w moich oczach coraz nizej ostatnimi czasy bo zaczynasz pisac coraz wiecej pierdół , mniej sensownych konkretów i spamujesz gdzie sie da .
Mimo wszystko z szczerym uszanowaniem
W moim oczach, jesteś sztandarowym przykładem Nolifowego Tibiarza ze swoimi pixelowymi jądrami ze stali, któremu Tibia wyżarła wnętrze głowy i który ocenia osoby po tym, na jakim servie grają. Jak dla mnie, gówno osiągnąłeś w PvP, ponieważ gdybyś był w nim "kimś", to pozostał byś skromny, a nie ironicznie wyśmiewał wszystkich i chwalił się co to nie ty. Taifun, Aradna itp, zapracowali sobie na swoje miano w inny sposób niż kozacznie do innych z poziomu forum. Odnośnie starej Tibii, nie musisz się produkować - grałem w to wcześniej niż ty.

Mimo wszystko bez uszanowania

Xr3
Xr3 jest offline