Zobacz pojedynczy post
stary 07-11-2008, 04:44   #1
Madmix
Użytkownik Forum

Madmix's Avatar

Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Z kąś!

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mayezon
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 20+
Skille: Trenuje
Poziom mag.: 3
Problem Nie kupujcie warhammera online!

Tiaaa kupiłem sobie tego "SUPER WARHAMMERA" niby miał być kilka razy lepszy od wowa! niby pobite zostały rekordy sprzedaży i to jeszcze przed premierą! a PRAWDA JEST TAKA ZE WARHAMMER TO SHIT! wydałem kase na gówno, które w sumie ledwo działa, miliony buggs, co jakiś czas wywala cie z gry, gra jest jakaś zamulona, servery padają itp... TA GRA TO JEST JEDNA WIELKA PARODIA...

Gra zrobiła na mnie wielkie wrażenie bo była strasznie rozreklamowana, wypowiedzi twórców jeszcze bardziej zachęcały do zakupu tej gry to i ten super system pvp po prostu szkoda grać więc jeśli ktoś ma zamiar kupić tą grę to z całego serca odradzam!

A tutaj opisane pierwsze chwile mojej gry!

No więc uruchamiam grę i jak na razie wszystko jest super, piękne intro, menu itp i nadeszła chwila wyboru serwera no więc wybrałem, i wybór postaci... co prawda ras jest sporo no ale profesje... po 4 na jedną rasę i wszędzie to samo w tym jakiś wojownik, drógi jakiś inny wojownik, buffer i mag... super no ale jedziemy dalej. Gdy już stworzyłem charakter i wbiłem się do gry zaczęło się robić ciekawie, podchodzę do pierwszego NPC po questa i nagle BUUUM! cofnęło mnie do menu gry a właściwie do wyboru serwera no i teraz zaczyna się CYRK, LELUM POLELUM czy jak kto woli to nazwać! no ale dobra trzeba próbować grać dalej bo gra kosztowała 40 euro, próbuje wybrać server no i teraz coś dziwnego! wywala mnie z servera na, którym mam chara i przerzuca na jakiś niemiecki server! no i potem już było coraz gorzej, nawet jeśli udało mi się wejść na jakiś server to po kilku sec crash i żeby nie było to sprawdziłem na forum w czym jest problem bo kiedyś w wowie miałem podobny problem ale po napisani posta na forum odrazu otrzymałem pomoc od staffu! a nie to co tu... problemy s grą ma bardzo wielu ludzi, jednak staff warhammera twierdzi że wszystko działa i karze sprawdzić system, grę itp dosłownie totalny OWNED!

Pozdrawiam!
Madmix jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.