Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3
Tak.
Ten sam, co przed wprowadzeniem takiej zmiany.
|
Paulistinha przy smierci traci 15kk expa i traci dla niego marne 100k a w tym momencie by tracil 40k i by szedl expic dalej .
Cytuj:
A kto powiedział, że nie można zmniejszyć drop rate, albo dodać jakiegoś npca, który posiadał by opcję skupowania od graczy ww. itemów? Np. MMS - 140k, Golden Legs 220k itd... To wymusiło by na graczach, kupowanie eq po wyższej cenie.
|
Ty nic nie powiedzales o zmieniejszeniu rate i tyle powinno wystraczyc , a taki npc to by byl smiech na sali demony czesciej zrzucaja mms/g legs niz frosty rh i dsmy ,a gdyby wprowadzic takeigo smiesznego npc to juz w ogole kazdy 130 + master mialby 1kk w depo .
Cytuj:
Tą wypowiedzią dajesz mi do zrozumienia, że nigdy nie byłeś na Calassie i nawet nie wiesz jakie moby się tam respią.
|
"Do tego darzysz?" , czytanie ze zrozumieniem \o7
Cytuj:
Z tym w*****niem się na resp to o mnie było?
|
Nie nie bylo do ciebie bo nie znam twojego chara a i tak moja poprzednia wypowiedz na temat tych twoich aren potwierdza ze to smieszny pomysl.
Cytuj:
Masz po części rację. Spójrz na to jednak z tej strony, że itemy lecące z PoI monsters, są na ogół bezużyteczne. Dlatego też, ludzie ich nie chcą huncić.
|
To sa POI monsters a nie dragi venore kolego .
Cytuj:
W moim oczach, jesteś sztandarowym przykładem Nolifowego Tibiarza ze swoimi pixelowymi jądrami ze stali, któremu Tibia wyżarła wnętrze głowy i który ocenia osoby po tym, na jakim servie grają.
|
Pomijajac fakt , ze nie gram w tibie prawie w ogole tylko loguje sie na otsch enfo/elorze zeby pojsc sie bic to wytlumacz mi tylko jedna rzecz . Ilokroc ktos broni non-pvp to jest z Celesty/guardi/candii/nerany . Pod trzymuje moj niedawno napisany posc "Jezeli 120 master z dolery mi napisze to samo ( w tym przypadku te pierdoly z arena itp) to nigdy wiecej nie powiem nic o non pvp , slowo honoru."
Cytuj:
Jak dla mnie, gówno osiągnąłeś w PvP, ponieważ gdybyś był w nim "kimś", to pozostał byś skromny, a nie ironicznie wyśmiewał wszystkich i chwalił się co to nie ty. Taifun, Aradna itp, zapracowali sobie na swoje miano w inny sposób niż kozacznie do innych z poziomu forum.
|
Nie mialem nigdy 150 ms'a ani na pvp ani na non-pvp mimo wszystko zawsze gralem na pvp i osiagalem jakies lvle a nie tylko candia na ktorej moge sie kazdemu wpierdolic na exp i robic co mi sie podoba . A jak uwazasz ,ze pvp to tylko wciskanie hotkeyi to pvp-enfo.no-ip.org , zapraszam dobry ots enfo z 50 lvlami pokaze ci czy jestem taki "vvafel". Nie chodzi mi o solo zadne bo to nie w tym rzecz tylko popkujemy razem i ci udowodnie to i owo.
Cytuj:
Odnośnie starej Tibii, nie musisz się produkować - grałem w to wcześniej niż ty  .
Mimo wszystko bez uszanowania
Xr3
|
Twoim rzekomym graniem od poczatku tibi chwalisz sie gdzie tylko sie da co drugi post wyglada mniej wiecej tak "ja jestem majster i elo stary gracz nie pouczaj mnie synku bo rzekomo gralem w wieku 6 lat w tibie blablabla" i powiem tak "Jakbys byl starym graczem to bylbys skormny " bla bla bla .
Bull shitJestes w tym momenciem dla mnie zerem tak jak ja dla ciebie . Pocwicz