Zobacz pojedynczy post
stary 07-11-2008, 16:02   #99
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
gdyby wprowadzic takeigo smiesznego npc to juz w ogole kazdy 130 + master mialby 1kk w depo
Owszem, lepiej, żeby każdy 130+MS miał 20k w depo i spamował na forach, że panuje imbalans...

Cytuj:
Jeszcze chcesz ulatwiac ta banalna gre ? Zeby 50 druid mogl sobie chodzic na quara hell i solo walic 150k/h czy do czego dazysz ?
Dążył bym do tego, aby to miejsce było przynajmniej czasami opłacalne, jeśli chodzi o hunty.

Cytuj:
To sa POI monsters a nie dragi venore kolego .
Różnica dojścia do tych miejsc, mierzona jest prawie tylko w SQM.

Cytuj:
Pomijajac fakt , ze nie gram w tibie prawie w ogole tylko loguje sie na otsch enfo/elorze zeby pojsc sie bic to wytlumacz mi tylko jedna rzecz . Ilokroc ktos broni non-pvp to jest z Celesty/guardi/candii/nerany . Pod trzymuje moj niedawno napisany posc "Jezeli 120 master z dolery mi napisze to samo ( w tym przypadku te pierdoly z arena itp) to nigdy wiecej nie powiem nic o non pvp , slowo honoru."
Ty w dalszym ciągu nie chcesz sobie uzmysłowić, że jedni wolą spokój, a drudzy krucjaty i dżihady na Daramie.

Cytuj:
Nie mialem nigdy 150 ms'a ani na pvp ani na non-pvp mimo wszystko zawsze gralem na pvp i osiagalem jakies lvle a nie tylko candia na ktorej moge sie kazdemu wpierdolic na exp i robic co mi sie podoba . A jak uwazasz ,ze pvp to tylko wciskanie hotkeyi to pvp-enfo.no-ip.org , zapraszam dobry ots enfo z 50 lvlami pokaze ci czy jestem taki "vvafel". Nie chodzi mi o solo zadne bo to nie w tym rzecz tylko popkujemy razem i ci udowodnie to i owo.
Nie ucz ojca dzieci robić.
Xr3 jest offline