Zobacz pojedynczy post
stary 07-11-2008, 15:34   #100
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze Pokaż post
Parodia sama w sobie . Jaki sens by mialy wojny w tym momencie mi powiedz ?
wtedy to by było "komu sie szybciej skonczy kasa", czysty ots, zero wartosci lvla

Cytuj:
To juz w ogole gospodarka upadnie dodam iż dla mnie loot w tibi powinien byc prawie zerowy wydaje sie to glupie ale eq powinno dawac w wiecej i byc ciezsze do zdobycia
imho EQ głownie powinno sie zdobywac z questow, trudnych i kosztownych, tak żeby nie było takiego nadmiaru itemow
Cytuj:
Albo wybierasz swiat lamusow i nudy albo swiat wojen albo swiat rozpierduchy , jak jestes waflem i grasz na serverach dla nygusow to sie tam kiś a nie "Expie latwo , w*******am sie wszystkim na exp place a zeby ktos mogl mnie dojechac to musze ŁASKAwIE wejsc na arene pvp " hahahaha . Smiech na sali .
dobrze powiedziane <zółwik>

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
Owszem, lepiej, żeby każdy 130+MS miał 20k w depo i spamował na forach, że panuje imbalans...
lepiej
Cytuj:
Dążył bym do tego, aby to miejsce było przynajmniej czasami opłacalne, jeśli chodzi o hunty.
było grać paladynem albo knightem, chyba nie łudziłeś sie że sorcem zbijesz majątek?
Cytuj:
Ty w dalszym ciągu nie chcesz sobie uzmysłowić, że jedni wolą spokój, a drudzy krucjaty i dżihady na Daramie.
no graj sobie spokojnie i zapomnij o tych arenach pvp
Cytuj:
Nie ucz ojca dzieci robić
łoł