Nie kłućcie się
często odwiedzam, ale się nie wypowiadam, bo nie mam ostatnio nic ciekawego do pokazania

, ale z okazji TestServera coś pokażę:
1.1szy mój frag. Mało ostatnio gram, a że tylko na asterze(no-pvp) grałem to możliwość walki z graczami jest, przyznam dość interesująca

:
2.Kolejne walki, kolejni przegrani i coś czego nigdy nie miałem wcześniej-
RED SKULL:
3.No oczywiście, nie mogło być zbyt pięknie. Nie mogłem znaleść żadnych znajomych osób z astery, i tak to się skończyło:

i finał-dołączyli jacyś MS bo nie dawałem rady wyleczyć się z dodatkowych uderzeń SD

.
4.Drugi ded już z redskullem, no i się skończyła zabawa, bez eq tylko padałem w depot...

:
5.Pochwalę się jeszcze osiągnięciem, jakie mało kto doświadczy na roku, a nawet na main

:
no to na tyle

. Fajnie, że można sobie troche pozabijać

szkoda tylko, że pacca już nie miałem. Kina bez pacc, mało sam może ;p a dotego na FACC dostac się na TS to naprawde nie lada wyczyn... logowanie, co 10 minut wyskakuje okienko 'please wait (...)' było tak(miejsca w kolejce do zalogowania): 30->25->22->34->43->56... potem mała przerwa ->2->10->jestem. Prawie 2 godziny się logowałem
Fajne EQ można skompletować, prawie miałęm Hellforged Axe, ale ktoś był szybszy i zabral z Deda

.