Zobacz pojedynczy post
stary 08-11-2008, 11:15   #19
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kropkanadi Pokaż post
Poradnik bardzo fajny 8/10 . Tylko nie ma więcej o rodzajach botów . Ja ostatnio spotkałem bardzo inteligentnego bota : przechodził przez parcele / boxy , kasy z ziemi nie brał , wogóle nie dało się go uśmiercić , pozostał tylko raport do GMa ( Świat : Guardia ) , bocił on tam przez 4 dni , aż w końcu zjawił się Gm i go zbanował ( tam gdzie bocił wiele h-lvl było ) i nawet oni nie znaleźli sposobu żeby się go pozbyć .

Pozdrawiam .
Też się z takim spotkałem, jeszcze mnie odsuwał jak mu drogę zastawiałem, ale to pewnie typek sam sobie napisał, wątpię żeby były na masową skalę. W sumie to Blizzard fajnie postępuje z ludźmi którzy piszą boty - pozwy to sądu a prawników to oni mają , takie ostre postępowanie z botami i boterami ma odzwierciedlenie w grze

EDIT
O jest i drugi głos na "nie". Najlepiej powiedzieć "nie podoba mi się" a jak poprosisz takiego delikwenta aby podał jakieś szczegóły, argumenty to słyszysz "bo nie", ehh ci outsiderzy

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 08-11-2008 o 11:18.
Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem