Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Socha117
Mam taki oto problem. Kupiłem postac przez allegro gosciu podal mi numer konta i haslo wiec ja zalogowalem sie na tibia.com i zmienilem numer konta haslo i email ( pisalo z4e zmieni on sie dopiero po 30 dniach) . Przez nastepny dzien logowalem sie i gralem ogolnie bylo wszystko ale do dzisiaj bo jak sie probowalem zalogowac to pisalo ze zly numer albo haslo probowalem ze 30 kjombinacji tzn nowy login i haslo mieszalem ze starym i wogole i nic wiec wszedlem na tibia.com i chcialem zmienic numer i haslo ale trzeba bylo podac email a obecny email byl tego goscia od ktorego kupilem wiec sie go spytalem czy pomoze on powiedzial ze tak ale pamieta tylko login do swojego maila z kolei haslo juz nie i tu si kolko zamyka bo jak dal zapiomnialem hasla to okazalo sie ze odpowiedz na pytanie potzrebne do nowego hasla rowniez nie pamieta . Prosze o pomoc bo naprawde nie wiem co zrobic i nuie hce zeby 60zl poszlo na marne a postac jest nieziemska( 45knight skile 84/84) PROSZE O POMOC !! bardzo bo naprawde nie wiem co robic...
|
Jeśli postać miała wyrobionego rec keya to możesz go użyć... Gdyż poprzedni właściciel powinien go mieć. Najpewniej to on Cię oszukał...