Zobacz pojedynczy post
stary 09-11-2008, 11:42   #2054
LovePA
Użytkownik Forum

LovePA's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade Pokaż post
Wlogowalem sie tylko na chwile bo jestem uzalezniony jak nie wejde raz dziennie to zglupieje ale nie mam czasu grac dzis. A darklighty kozacza, co maja robic teraz jak po wojnie niech sobie kozaczą.. a co do krystusiow i kebziutow to bym nic do nich nie mial jakby mi nob chara nie probowali kilka razy zabic;p Kebziut to jest w ogole mastah bil mi 24 druta swoim 60 kiną to ucieklem do dp, przyszedl 48 masterem to ucieklem mu i zamknalem goscia za drzwiami do fibuli, dopiero jak przyszli we dwoje ten 60 kina i ten master krystus to udalo im sie mnie zabic P
A po 80 levelu juz raczej nie bedzie mi sie chcialo expic to sie zajme nim, póki co od kiedy nie bocę to level idzie w tempie żółwia i niepredko to nastąpi

a co do fraternitasow(w sumie siejów tez to dotyczy): wymijac ich z daleka nie mają teraz sie z kim bić to bedą huncili za byle co i kogo popadnie...Ja bym sobie gonzo na twoim miejscu cale fraternitas na vipliste dodal teraz i jeszcze ludków ktorzy z nimi współpracują czyli te różne grottomany gahny, i wszyscy ~ lowe
przecież ten Vasilies to był support wri z Teddies (???) to on jest chyba u nich ustawiony chyba że new owner pspspsps

@Rone nadal nosisz Pirate Outfit w kolorach Feliany z Furory ??

Ostatnio edytowany przez LovePA - 09-11-2008 o 12:35.
LovePA jest offline   Odpowiedz z Cytatem