Zobacz pojedynczy post
stary 09-11-2008, 15:55   #125
Dzik11
Zbanowany

Data dołączenia: 01 10 2008
Lokacja: Venore

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 60
Skille: 80/80
Poziom mag.: 7
Dzik11 ma numer GG 2997386
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evenix Pokaż post
Nie wiem dlaczego mówicie że Tibia miała klimat 3 lata temu? W takim razie chcecie żeby nie było updatów? Prosze bardzo nie grajcie ale moim zdaniem Tibia powinna sie rozwijać... Chcielibyście expic na jednych dragonach cały czas? Nie sądzę... A wielu z was którzy mówią, że Tibia miała klimat 3 lata temu na pewno mają już taki lvl na którym expią na Frost Dragonach.. Nie było by tego expowiska gdyby nie update... Jeśli wam się nie podoba to nie grajcie! Proszę was nie żalcie się na forum! Moglibyście uzasadnić swoja wypowiedz a nie "tibia miala klimat 3 lata temu".

Co do tematu to update jest zajefajny... Historia miasta jest bardzo dobrze napisana. I jeszcze nie wiem dlaczego mówicie, że fabuła do dupy jak sami pewnie nie umiecie napisać lepszej...

Co do tłumaczenia.. Fureyka jesteś botem i tyle.. Taki tłumacz się znalazł tylko, że skopiowała wszystko od Zuo jest bardzo zue (Z hunted.pl) i zamieniła 5 wyrazów!! WOW Postarałaś się! Bardzo po prostu jesteś nie myślącą głupią kreaturą ()która sama nie umie nawet na końcu napisać: "Za tłumaczenie dziękuje Zuo jest bardzo zue." Ale nie... nie umiesz dziecko samo przetłumaczyć?? Dodam jeszcze, że zuo jest moim bratem i naprawde to było wielkie chamstwo z twojej strony... Powiem jak niektóre "nupki"... Żal mi ciebie!
Tylko że te dragi w starej tibi sprawiały dużo przyjemności i były naprawdę trudnym przeciwnikiem do pokonania szło się na nie w dużej ekipie a loot z nich miał mało kto a teraz lecisz i bijesz na strzałą takiego draga bota sobie ustawisz i nie maż żadnej przyjemności z wbicia lvl a ci co się wypowiadają to wienkszośc już nie gra tylko wspomina na forum grę która kiedyś sprawiała dużo przyjemności a wbicie levela czy skila było naprawdę wielkim wyczynem opartym na umiejętnościach a nie na botach jak szedłeś na expowisko to miałeś tą adrenalinkę że by ci coś lepszego nie wyskoczyło jak szedłeś z venore do thais to modliłeś się że by ci gs nie wyleciał a mintawin było wyzwaniem dla 60 lvl i anhilator można było tylko wykonac cudem w tedy miałeś prawdziwą grę gdzie nie liczy się lvl tylko dobra zabawa kiedy miałeś radośc z większości wylotowanych item a teraz jedyna rzecz jaką musisz zrobic w tibi to ustawic bota a z twojego doświadczenia widac że masz bardzo młody wiek i nie widziałeś jeszcze prawdziwej fabuły a co niżej piszesz na temat tłumaczenia to naprawdę mi cie jest żal mogę powiedziec tylko jedno skończ waść ,wstydu oszczędz
Dzik11 jest offline